resim
Erden Timur
Görev:Asbaşkan
Takım:-
Yaş:42
Uyruk:Türkiye
  • 5422
    yapacağı şeyin görünürde kolay ama aslında hiç kolay olmadığı ayan beyan ortada olduğu eski yönetici.

    biz ne kadar taraftar olarak bağırsak yırtınsak da, galatasaray lise tayfası “kendinden olana” ne yaparsa yapsın sahip çıkmakta inanılmaz katı ve net. bizim hep fatih terim üzerinden yaptığımız sarı öküzü verirsek olayı liselilerin genlerinde var. kendinden olanı hayatta vermezler.

    kaç gündür vasıfsız cenk ergün için ortalık ayağa kalktı, galatasaraya yakışmayacak marka değerini düşürecek hamleler yapmasına rağmen, gözümüze sokarcasına sözleşme uzatılıp ödüllendirildi. bu adam düşünün ki transferde ismi geçen adamları basına sızdıran, hayvan gibi paralara sözleşme imzalatan, bitmesi kolay transferlere bile kaç kere uçak kaldırıp boş dönen bir adam. vizyon nerelerde, galatasarayın marka değeri ne alemde bir düşünün. ki liseden ve yönetimden ses çıktı mı? hayır.

    erden timur da zaten galatasaray siyasetinden bahsetmişti giderken. adam senin benim gibi galatasaraylı derken, içerde olan biteni görünce nasıl gitti farkında mısınız. yokoldu resmen, adam sanki sobayı tutmuşcasına eli ayağı yandı da gitti. içerde gördükleri artık neler ise bu işlerin içinde olmaktan tiksinircesine gitti. öyle bir hava var ki zannetmiyorum ki bu içerdeki yapı dağılmadan geri dönsün, hele hele başkan olsun.

    bu adam iş adamı. burdaki ruhban sınıfının dahil olduğu bir adam da değil. galatasaray yönetiminde lise desteğini alabilmen için zengin olman, başarılı olman, akıllı zeki olmandan da öte “onlardan” olman gerekir. bu yüzden benim erden timurun başkan olacağına dair inancım yok. oldu ki başkan oldu diyelim, şimdikindan daha büyük bir kaosun içinde bırakılacaktır da.

    dua edelim de liseden bir erden timur çıksın.
App Store'dan indirin Google Play'den alın