resim
Muhammed Kerem Aktürkoğlu
Takım:Benfica
Mevki:Sol Kanat
Yaş:25
Boy:1.73
Uyruk:Türkiye
  • 10811
    kişisel olarak vicdanım çok rahat. erzincan'dan bedavaya gelip, takımı kümede tutup, 2 sene şampiyonlukta asist kralı olup, oynadığı neredeyse her sezon double double yapıp, en az ücret alanlardan biri olup, kaptanlığa çıkıp, takım her düştüğünde ilk açıklamayı yapıp taraftarı ayağa kaldırmaya çalışıp üstüne de bazı kıt zekalılar tarafından çeşitli mobbing'lere maruz kalmasına rağmen çalışmayı asla bırakmayıp galatasaray tarihinin gelmiş geçmiş en faydalı adamlarından biri olmayı başarmış birini her defasında savunduğum için vicdanım çok ama çok rahat.

    gözümde en büyük galatasaraylılardan biridir kerem. lafta galatasaraylı olan asalaklardan değil ha, adam gibi galatasaraylıdır. bu takımda olduğu her an saha içi ve saha dışı en kral galatasaraylılardandır. saha içinde performansını hep vermiş saha dışında da her zaman sorumluluk almıştır.

    galatasaray'dan ayrıldığına en çok üzüldüğüm 1-2 topçumuzdan biridir. daha yeni yeni kendime gelip bir veda yazısı yazabildim. senin gibi topçuyu zannediyorum ki uzun süre bulamayacağız. bu takımın bayrak adamı olmayı hak ediyordun ama ahmakların bayrak adamı olmaman belki de senin için daha hayırlı olmuştur. 4 senelik ilmek ilmek ördüğün galatasaray kariyerini, egosu tavan performansı sıfır olan yabancıların 1 yıllık maaşına feda ettiler. bu ahmakların hak ettiği de tam olarak buydu. bize yaşattığın birçok mutluluktan dolayı kişisel olarak teşekkür ediyorum. umarım kariyerinin kalanında sürekli yükselen başarın daim olur ve devam eder. ve yine hayat sana aradığın ve hak ettiğin mutluluğu verir. sen hep bizi mutlu ettin kerem, inşallah karşılığını da alacaksın.

    teşekkürler kerem.
    teşekkürler kaptan.
    teşekkürler büyük galatasaraylı.
    seni çok özleyeceğiz.
App Store'dan indirin Google Play'den alın