• 568
    mevcut 4-2-3-1 sisteminde her maç 10+ gol attığımız için beğenilmeyen sistem.

    şu mevcut taktiğimizin gol atmak konusunda çok başarılı olduğu konusundaki algı sistemimiz basit kuzeyli takımlar tarafından hallaç pamuğu gibi atılmadan öncesine dayanıyor. kaldı ki o zamanlar elinde sacha boey gibi gerektiğinde ortasahayı gerektiğinde kanadı +1 yapan anormal bir topçun vardı. şu anda ona yakınsayacak bile bir bek profili yok takımda. bir tane futbolcu sistemini çökertti bak. yerine de tartışmasız bir isim koyamadın. üstüne gittin her sezon 10+ gol ve 10+ asist yapan tek kanadını sattın. 4-2-3-1 şu anda kadro yapımızla en alakasız sistem olabilir. biz hedef maç kazanamıyoruz beyler, rakip farketmiyor, ka-za-na-mı-yo-ruz. skoru geçtim oyun olarak da kazanamıyoruz. anadolu takımlarına bile çoğunlukla çizilen setten değil, bireysel beceriyle gol atabiliyoruz. hakim ziyech isimli arkadaşa hala güvenen varsa bol şans diliyorum.

    velhasıl 3-5-2 oynatması en zor taktiklerden biridir, fakat bir becerebilirsen silindir gibi takım yaratırsın. hele ki forvetinde osimhen gibi bir canavar, icardi gibi üst düzey bir bitirici varsa. daha az gol atacağımız fikrine katılabilirdim, tek hücum taktiğimiz ileri şişir olmasaydı. fakat sacha gittiğinden beri takım oyunu hücum bölgesine yığamıyor ve üstüne de hayvan gibi pozisyon veriyor.

    sırf şu göz kanatan futboldan ötürü bile denenmesinde bir sakınca görmediğim, bilakis desteklediğim diziliştir. ha okan buruk bu sistemi kotarır mı? işte orada benim de büyük soru işaretlerim var. sonumuz hayrola.
App Store'dan indirin Google Play'den alın