• 4100
    eveeet avrupa ligine daha oyuncu yazamayacağımıza göre bir şeyler söylemenin vaktidir.

    son söyleyeceğimi baştan söyleyeyim. sizde biraz onur, gurur, haysiyet, şeref varsa sittir olup gidin bu takımın başından. hepiniz alayınız beceriksizsiniz. aranızda becerikli olduğunu düşünen de istifa etsin sizin yanınızda durmasın.

    osimhen transferini bi kenara bırakıyorum orda çok bi başarınız olduğunu sanmıyorum çünkü.

    aldığınız her oyuncu kocaman bir soru işareti. sara, jelert, jakobs.. bir ton para harcadınız takım haziran ayından daha eksik durumda şu anda. nasıl bu kadar en iyi tabirle beceriksiz olmayı başarabiliyorsunuz.

    abicim bu kadar zor değil. sol bek, sağ bek, oyunu çift yönlü oynayabilen bir orta saha. çok zor değildi ya gerçekten zor değildi. bi de zahayı ve keremi kaybettik ki elimizde kanat kalmadı. güçleneceğimiz yerde güçsüzleştik. komedi gibi bir durum bu.

    transferin bitmesine saatler kala yine bu taraftara transfer nöbeti tutturdunuz ya allah belanızı versin. lan önce kanat alırsın sonra elindeki oyuncunu satarsın. bu kadar plansızlık bu kadar ahmaklık olur mu? bir takımda transfer dönemi öncesi üç aşağı beş yukarı gidecek ve gelecek mevkiler bellidir. bizim ne yaptığımız hiç ama hiç belli değil.

    yazıklar olsun. bakın bu yaptığınim transfer şımarıklığı değildir. transfer sezonu başında taraftara adam gibi bilgilendirici mesajlar verilseydi bu noktalara gelmezdik. şaka gibi ya son dakikaya kadar rabiot denen paragöz itin birinin şımarıklığı ile uğraştık ya.

    siz bu takımı yönetmeyi haketmiyorsunuz.
    siz o makamlara yakışmıyorusunuz.
    en iyi tabirle söylüyorum lütfen defolup gidin.
App Store'dan indirin Google Play'den alın