resim
Taylan Antalyalı
Takım:Bodrum FK
Mevki:Merkez Orta Saha
Yaş:29
Boy:1.80
Uyruk:Türkiye
  • 3827
    terim'in son senesindeki ucube taktiğimizde yer alan defanstan kısa topla çıkma ısrarı yüzünden, muslera'nın verdiği riskli pasların ardından yaptığı hatalar sayesinde aforoz edilen, takımımıza zerre saygısızlık yapmayan, bizde istikrarlı oynadığı o son sezonu sakat sakat oynayıp, fıtık ameliyatı olmaya karar verdiği zaman milli takım antrenörü çakma filozof şenol güneş tarafından milletin önüne yem olarak atılan bir oyuncudur kendisi. giydiği tişört yüzünden bile linç yemişti.

    hazırlık döneminde forma şansı buldu mu hatırlamıyorum ama zaten forma şansı bulup övülen yusuf demir bile son maçın son 10 dakikasında silah zoruyla kendine şans bulabildi. hazırlık kampında en çok övülen isim zaha takıman ayrıldı. yani hazırlık döneminde ağzıyla kuş tutsa zaten pek bir şey yapamazdı sanırım.

    git dediğimizde de gitti. yatıp parasına bakmadı ki belirtildiği gibi zaten en az kazanan oyuncularımız arasındadır. ben kendisini seviyorum. profesyonel biri olduğu için kendini her daim hazır tutuyordur. kalırsa iyi bir yedek olur. ayrılırsa da yolu açık olsun.
App Store'dan indirin Google Play'den alın