• 895
    avrupa kupaları için transferin son gününe geldik ve transfer dönemi öncesi yaptığımız kadro planlaması ile geldiğimiz nokta arasındaki uçurum ile ilgili söylenecek çok şey var ama yok.

    3'lü mü oynarız 4'lü ye mi döneriz orta sahaya 6 kişi mi dizeriz yoksa sahaya 12 kişi mi çıkarız bilemiyorum. an itibariyle okan buruk'un da bu konuda bir fikri yok -ki bu gayet normal- avrupa özelinden kimin kadroya yazılıp yazılmayacağı belli değil.

    bildiğim tek şey yıl olmuş 2024 ama biz hala kadro planlaması konusunda bir arpa boyu yol bile gidememişiz. osimhen fırsat transferidir lafım yok, hatta emeği geçenleri tebrik ederim lakin esas eksiklerimiz sıkıntılarımız giderilmemişken "ben osimhen'i aldım" demenin çok bir esprisi yok. 1-2 hafta güler eğleniriz sonrasında orta saha zafiyetinden koca sezonu çöpe atar birde üstüne borca girmiş oluruz.

    bu takım avrupa'da başarılı olmak zorunda, hiçbir galatasaraylının ligdeki şampiyonlukla tatmin olacağı kanaatinde değilim, olan varsa da galatasaraylılığını sorgulamasını tavsiye ederim.

    okan buruk ne yapıp edip takımın eksikliklerini avrupa özelinde tamamlatmak zorunda. avrupa'da başarı gelmezse hem takıma hem kendine yazık olacak.
App Store'dan indirin Google Play'den alın