• 49084
    alıntı

    sevgili twitter, çok fazla gelmiyorum buraya ama içimi dökme vakti geldi biraz…

    kerem, ilk samsun’daki türkiye ümit milli takım kampında tanışmıştık. o kampta her ne kadar çok samimi olmasakta ne kadar kaliteli bir oyuncu olduğunu yakından görme fırsatım olmuştu.

    sonra kader bizi galatasaray’da bir araya getirdi. yakınlığımız biraz daha artmıştı çünkü çok kötü bir sezonun bizlere yüklediği büyük baskıyı yüklenmek zorunda kalmıştık. bu baskıda bile aramızdaki sevgi ve saygıyı bozmadan ilişkimizi bir üst seviyeye taşıdık.

    kabus gibi sezonu bitirdikten sonra ise seninle daha güzel bir sezonla galatasaray’da şampiyonluk yaşadık. her şey daha güzeldi.

    bu şampiyonluktan sonra ise genoa yolculuğuna başlamıştım. en büyük destekçilerimden biriydin ve o süreçte benimle sürekli irtibatta olanlardan biri de sendin. aslında adım adım hayatımdaki önemin artıyordu. bu süreç bana senin anlık sinirlenmelerinin karakterinin bir parçası olduğunu öğretti :) aslında özünde ne kadar iyi, alçak gönüllü ve yardımsever biri olduğunu adım adım öğrendim. kaptanlığın gerektirdiği bazı özelliklerin sende doğuştan olduğunu ise tüm bu zamanda tekrar tekrar görme fırsatım oldu. sen doğuştan kaptansın canım kardeşim.

    6 aylık bir ayrılıktan sonra ise galatasaray’da şampiyonluk için bir araya geldiğimize inanıyorduk ama bilmiyorduk. şampiyonluğun son haftasında yaşadığımız stresli günleri hatırlıyorum da ne kadar özel bir hafta olduğunu şu an daha da iyi anlıyorum.

    şimdi ise senin veda vaktin, en doğru kararı verdiğine inanıyorum. soyunma odasında büyük bir boşluk olacağını biliyorum. ama oradaki başarılarınla burada seninle daha da gurur duyacağımızdan emin olabilirsin.

    yolun açık olsun…

    başının belası beko

    alıntı

    berkan kutlu

    https://x.com/...951541458530691?s=46
App Store'dan indirin Google Play'den alın