• 149
    https://galatasaray11.com/e/5y6pdzjv

    herkes 3 lü savunma konuşuyor. evet kağıt üzerinde iş yapacak ve başarı getirecek kadro bu. bugün futbol zekası biraz kıt yapay zekaya bile sorsan belkide sana bu kadroyu gösterir ancak;

    3 lü savunmada sol ayaklı bir abdulkerim avantaj gibi gözüküyor ama geçiş oyunlarında rakip kanattan üzerine gelirken abdülkerimin çuvallama ihtimalı çok yüksek. ani reaksiyonları iyi bir stoper olmasına rağmen abdülkerimin maksimum hızı düşük. jakobs bunu görüp sürekli abdülkerim ın yetişemediği adama koşarsa bu sefer 30. dakika olmadan ciğeri sahaya bırakır. bu sene rakip takımlar sürekli olarak ön alan baskısıyla sindirmeye çalıştı bizi ve muslera çaresiz kalıp birçok kez topu ileri dikti. ileride barış ve icardi tutulunca top otomatikman rakibe geçti. işte şimdi takımın akıllı oynaması gerekiyor. top bizdeyken torreiranın musleraya yaklaşması osimhen in ve barışın orta sahaya yaklaşıp defans arkasına top indirmesi gerekiyor. batshuayi premier lig den alıştığımız hızı kullanırsa birçok kez gol fırsatı yakalayacaktır. icardi sakatlıktan dönüp kadroya oturduğunda bu sefer icardinin osimhen i beslediği bir senaryona dönebiliriz. rakip ön alan baskısından vazgeçip topu bize verirse bu sefer saraya çok iş düşüyor. osimhen in gelişi ve keremin gidişiyle artık dikine ortadan saldıracağımız kesinleşti. dikine gidişlerde zorlanırsak forvetlerin kanatlara açılması gerekecek. maalesef bu durumda icardiden pek faydalanamayız. bu yüzden osimhen ve icardi nin aynı anda sahada olması durumunda herkesin 2 kişilik olması gerekecek.

    berkan mücadele gücü çok yüksek bir oyuncu. ancak 2 ceza sahası golcüsü olan takımda bu adamlara topu getirmek çok önemli. orta sahaya transferin gelmemesi durumunda oyun zekası yüksek bir kerem demirbay a ihtiyacımız var.

    herşeyden önemlisi tarihin en pahalı kadrosu okan hocanın elinde. dengeyi iyi kurması ve her anı iyi takip etmesi gerekiyor.
App Store'dan indirin Google Play'den alın