resim
Arda Turan
Görev:Teknik Direktör
Takım:Eyüpspor
Yaş:37
Uyruk:Türkiye
  • 21914
    https://x.com/.../1829857698470326705

    kendisinden hazzetmiyorum hiç. hem de çok uzun bir zamandır. ama burada çok doğru konuşmuş, doğru bir beyanat vermiş.

    insanları ahlaki ve etik konularda bu kadar kolay itham edemezsiniz. gökhan akkan'ın ya da başka bir futbolcunun şike yaptığını düşünüyorsanız savcılık orada. delilinizle beraber gidin, şikayet edin veya delilinizi haberleştirin. ama delil koyun ortaya. kötü kaleci diye bir insanı bu şekilde itham etme haddini ve hakkını nereden buluyorsunuz? içten içe çok inanabilirsiniz de... ama bir deliliniz yoksa insanları böyle suçlarla itham edemezsiniz.

    futbolcular ve eski futbolcular bu konuda ortak tavır sergilemeli. sosyal medyada ya da basın karşısında insanlara iftira atan herkesi mahkemelerde süründürecek bir mekanizma geliştirilmeli. bunu yorumcular da yapmalı.

    edit: şimdi de şu demecini gördüm bu röportajdan: https://x.com/.../1829855491989897671 burada da berbat konuşmuş, abuk subuk bir beyanat vermiş. ne fedakarlığı birader? maaşını aldın, antrenmanını yaptın. bedavaya mı oynadın sanki veya galatasaray için atletico madrid'in teklifini mi reddettin? netin fedakarlığını yaptın? istemiyordun madem başka yerde oynasaydın, varsa daha iyi para veren. kafana silah dayadılar sanki.
App Store'dan indirin Google Play'den alın