• 165
    aci bir günde (tanri bir daha göstermesin) bile yanyana gelmeyecek kadar büyük nefrettir. zaten bazi entrylerden onlari bir spor kulübü olarak görmediğimi de bilirsiniz. her türlü suçlunun örgüt üyesinin bulunduğu bir genel kurul yapisi olan bu spor kulübü görünümlü tehlikeli oluşum 1960li yillardaki gibi kapatilmali. ama o imkansiz... kurulduklari günden beri her dönem ihanet içinde olan bu kulüp milli takıma oyuncu göndermeyi reddetti zamanında, ağır eylemlerde bulunup kapatilacakken bir şekilde karardan vazgeçildi, başkanları atatürk'e suikast girişiminden idam edildi ve onursal başkanları inebolu'ya geçtiğinde yaninda olan casus hintli mustafa'yi ankara'ya göndererek ingilizlere hizmet etmiştir. aynı başkan (şehzade) atatürk'ün koltuğuna göz dikmiş olup bunu da mektupla açık açık söylemiştir.
    50'li yillardan beri birçok kez şike suçu işleyen bu kulüp her seferinde bürokrasi gücü ile korunup kollanildilar. en son 2011 yılında yaptıkları şike ile birlikte yakalandilar ve bazi cesur tff görevlileri sayesinde olay uefa tarafindan da ele alınıp cezaları verilmiştir. ama 3 sene şikeden ceza alan kulüp bir şekilde türkiye'de ceza almadan kurtulmuştur.

    güncel olarak kulüp yönetimlerinde fetöcü, adnanci ve devleti soyan tipler olmasına rağmen hakan şükür üzerinden galatasaray'a çamur atma cüretini gösterecek kadar yüzsüz bir kulüptür.

    edit: mudanya değil inebolu imiş. uyaran yazar arkadaşa teşekkür ederim.
App Store'dan indirin Google Play'den alın