• 16946
    her geçen gün daha da tatsızlaşmış durumda. sitem, eleştiri, tepki başka bir şey, toksik bir hal almak ise bambaşka bir şey. tam olarak toksik bir hal aldı. iyi günde espriler, şakalar, antu'yu makaraya almalar, yaran spor tweetleri ile takılmaca derken keyifliydi. son bir ayda baktığımızda antu'dan ne farkı kaldı? açılan kimi başlıkların pespayeliği de gayet antu ile yarışır düzeyde.

    söze gelince biz farklıyız demesi kolay. uygulamada göstermek lazımdı. zor günde göstermek lazımdı. skor odaklı yorumlar, her an birinin kellesini almaya hazır hale gelmiş futbol üstadları, takımdaki sakat veya cezalı isimlere dahi bakmadan ezberden kadro direktifleri derken sıkmaya başladı.

    her gün en az birkaç defa uğramak alışkanlık haline gelmişti. ancak gidişat iyi değil. üye alımlarında dikkat edilmesi gerekiyor. kimin entry'leri ne zaman girdiğine dahi dikkat edilmesi gerekiyor. 100-150 entry geçmişi olup kötü geçen maçlar sonrası başlıkları dolduran şüpheli kullanıcılara önlem alınması gerekiyor. iyi günde sesi çıkmayıp kaos hakim olduğunda ortalığı daha da karıştırmaya yeltenenler oluyor.

    patagonya'dan bir oyuncunun ismine başlık açsam anında olumlu, olumsuz yorumlar, çekişmeler başlıyor. kaç maçını izlediniz ya? yazın bir cover letter, iletin kulübe madem. gerekiyorsa imza kampanyası vs. düzenleyelim. sözlükte kulübe yakın kişiler, üyeler varsa aktaralım. bu çocuklar her ligin her oyuncusunu ciğerine kadar biliyor, transferde referans olsunlar diyelim. youtube'da 30 saniye skills videosu izleyip oyuncu yorumlamak nedir?

    tüm bu süreçte yönetimin istifa etmesi gerektiği bariz. okan buruk'un kredisinden ciddi ölçüde tükettiği bariz. transferlerin takıma ne denli uyumlu olduğu işareti. oyuncu grubundaki o neşenin, takımdaşlığın kaybolduğu ortada. takımın tadı yokken bizlerin de tadı kaçıyor.

    ancak buraya gelip görüş alışverişinde bulunmak, dinlemek, paylaşmak isterken "burası daha da bunalttı, bi çıkayım" haline soktuğu da bir gerçek.
App Store'dan indirin Google Play'den alın