• 125
    - tottenham
    - ajax (d)
    - paok
    - az alkmaar (d)
    - dinamo kiev
    - malmö (d)
    - elfsborg
    - rfs (d)

    toplamda en fazla 8 puan toplayabileceğimiz rakipleri çektiğimiz kura çekimidir.

    yazdığım sıradaki ilk 4 takımdan alacağımız her puan ekstradır. diğer 4 takım ise bizim en iyi olduğumuz dönemde bile bize zorluk çıkarmış kültüre sahip kulüpler. malmö ve rfs deplasmanları suni çimde oynanacaktır yine büyük ihtimalle.

    biz ve fbjk genelinde kuraya baktığımızda "türkiye vs hollanda" başlığından bahsedebiliriz.

    ilginç eşleşmeler oldu. fbjk ile ortak rakiplerimiz olacak. önceki avrupa maçlarındaki "sana kolay takım geldi" söylemleri azalacaktır çünkü bazı takımlarla ortak maçlar yapılacak.

    lig bittiğinde de genel rekabette de taraftarlara malzemeler çıkacaktır. ligde en üstte yer alan kulüp taraftarlarının eli daha da güçlenecek diğer rakiplerin taraftarına nazaran.

    aslında bir nevi asıl rakibimiz fbjk olacaktır. onların yendiği rakiplere yenilirsek ve ligde gerilerinde kalırsak yıllarca kafamızı ütülerler mesela.

    maç sırası ve tarihleri de önemli olacak tabi. ama maalesef toplayabileceğimiz en mucizevi puan 12 olur. 8 puan ise en olası en fazla puan olur. rfs ve elfsborg'dan 3'er puan, kiev ve malmö'den 1'er puan. en fazla.

    başımızda ilk 11'i ve formasyonu belirleme ve oyuncu değiştirme yetkisi ile akreditasyon kartına sahip olmaktan ötesi bir teknik direktörümüz olsaydı en az 16 puandan bahsederdim.

    fbjk bizden üstte ligi bitirir büyük ihtimalle.

    her şey futbolcularımızın bireysel yeteneğine bağlı. ve şansa.

    her maç fark yeyip daha da rezil olmayalım yeter.
App Store'dan indirin Google Play'den alın