• 3940
    bankalar birliğinden çıkarak düzlüğe kavuşacağımızı düşünürken bilet yolsuzlukları, ödenmeyen prim ve maaşlar, yine ödenmeyen transfer ücretleri ve akabinde yapılmayan transferler ile kulübü borç batağına sürükleyen yönetimdir. 2022-2023 sezonu şampiyonlar ligi ve sacha boey'den gelen transfer gelirleri ne durumda mesela? bu paralar kimlerin cebine nasıl girdi ki biz hala bir transfer yapamıyoruz?

    köhn'ün eski kulübüne hala transfer ücretinin ödenmediği konuşuluyor, bu kulübün yurtdışındaki imajnı kötü yönde zedeliyor, ki gelecekte yapılacak transferlerde belki de öncelik olmayacağız.

    bu yönetim büyük ihtimalle ekim ayında yine ibra edilecek. ibra edenler de bir şeyler cukkalıyor ki mevcut yönetimden memnunlar. ama ben artık bir taraftar olarak bu rezilliklere katlanamayacağım.

    bu ülkede bu ekonomik şartlarda insanlar maaşından kısarak kombine, bilet ve gsstore alışverişi yapıyor. ama ne yazık ki bunun karşılığında kulüp çeşitli yolsuzluklar ile anılıyor, hala ödemelerde sıkıntı yaşanıyor. demek ki aslında para var ancak yönetim bunu yanlış yerlerde kullanıyor diye yorumluyorum. her kötü şartta maddi manevi kulübün yanında olan taraftarın enayi yerine konulmasını yediremiyorum. gsstore, kombine ve biletlerin nerelerde nasıl kullanıldığı bir an önce açığa çıkmalı.

    bu yönetim gider başkası gelir, belki yine aynı sorunlarımız olacak ancak ben artık şunu anladım. galatasaray hiçbir zaman ekonomik anlamda düzlüğe çıkmayacak. bankalar birliğinden de çıksa arsa da satsa bu devran böyle devam edecek.
App Store'dan indirin Google Play'den alın