• 931
    tarihimize koca bir rezillik olarak yazan mücadele. en büyük sorumlusu açık bir farkla okan buruk. inadının bedelini galatasaray ödemiş oldu, milyonlarca euro’dan olduk. 2 maçta da turu zerre haketmedik. bu konuda da en büyük sorumlu hoca ve çok büyük bir çizik yedik artık.

    gücünün kat ve kat altı takımları yenecek taktiği bulmuş olabilir hocamız ancak büyük maçlarda bu taktik işe yaramıyor. bu arada young boys büyük maç evet çünkü sonucunda şampiyonlar ligi var. ancak young boys galatasaray’ın dengi bir takım olmamalı o bütçesiyle.

    neyse gelelim büyük maçlarda işe yaramayan taktiğe. taktik işe yaramadıkça insanın bir şeyleri değiştirmesi gerekiyor. ama hoca her seferinde yine kendi bildiğini okuyup farklı sonuca ulaşmayı umuyor. bu da pek rasyonel bir durum değil ve insan da aynı hatayı 4. yada 5. kere yapmaz, yapmamalı da.

    burada çok ciddi bir sorun var. maalesef hocanın düzelme özelinde bir çabası yok. şu saatten sonra da düzelmesinin bir amacı bizim açımızdan yok. zaten hoca kendi bildiği ve sadık olduğu planla son 2 sezonda 190 puan toplamış durumda. yerel ligde gelen başarısını da rakiplerinin aşırı güçsüz kadrolara sahip olmasına borçlu.

    galatasaray avrupa fatihidir gibi bir cümle söylemeyeceğim, yalan bir ifade bu. avrupa karnemiz süper kupa sonrası ortada, başkasından saklanacak bir durum yok ortada. ancak okan hocanın gösterdiği avrupa performansı yetersizdir ve bu kulübün kurulma amacına aykırıdır.
App Store'dan indirin Google Play'den alın