• 205
    soylenenlere katilmiyorum. dursun ozbek’in karsisinda guclu bir aday yoktu. sampiyonluklar yasamis bir yoneticinin karsisina saglam kadroyla cikmak kolay degildir. secim doneminde, oy veren cogu kisi erden timur’un da devam edecegini dusunuyordu. diger bir grup erden timur’un olmayacagini dusunup oy vermeye gitmedi.
    burada genel kurul uyelerine cok soz soyleniyor, fakat forumlarda unal aysal uzerinden suheyl batum’a da cok laf soyleniyordu. kendisinin siyasette kalmasi gerektigi neden aday oldugu soyleniyordu. benim de arasinda oldugum secimin demokratik olmasini sagladigi icin suheyl batum’a tesekkur edenler de taslaniyordu.
    olaylar olduktan sonra yorum yapmak cok kolay, burada yaziliyor, 6 ay sonra tam tersini de ayni kisi tarafindan yazilabiliyor. fakat aday olarak cikmak, insanlarin tepkisini cekmek, efor sarf edip is ve ozel hayatindan feragat edip hazirlanmak ve bu surecte insanlarin tepkisini cekmek kolay degil. biraz empati kuralim yorum yaparken insanlari zan altinda birakmadan once.
App Store'dan indirin Google Play'den alın