• 929
    o kadar rahat kazanacağımızı düşünüyordum ki, inanılmaz yanıldım. tabii nereden bilebilirim ki okan buruk'un fantezi yapıp 4-4-2 deneyeceğini!

    herkesin eleştirilebildiği gibi o da eleştirilebilmeli ki herkes de eleştiriyor zaten. ilk maçta da dedik, bu kadroyu bu orta saha kaldıramıyor. bu maç öncesinde de laf soktu kendince sayın hocamız; oynatmak istediği futbolu anlamamışız! anlayamadık çünkü ortada futbol yok! temel mantığa aykırı bir sistemle maça çıkıyoruz. kadroyu görünce şok oldum zaten, nasıl dersini almadı ilk maçtan diye. geldiğimiz nokta; elenmek.

    önceki maçta da dedim; stoperler geriye kaçarak oynayan stoperler. orta sahadakiler ise ileride baskı yapmayı seven bir ekip. o kısım boş kalıyor, defansif zafiyet. gene forvetler de sürekli orta sahaya gelen karakterde oyuncular değil (bkz: necati ateş) mauro icardi zaman zaman yapıyor ama o da canı sıkıldığı için. orta sahadaki oyuncular top sürerek de alan kat eden insanlar olmadığından, orta saha ile forvet arası da boşluk. ne bu abi? nasıl organize bir atak olabilir? zaten takımın omurgası komple sakat. kanatlara sıra bile gelmedi ki konuşmak da istemiyorum artık. oynanmak istenen sistemi anlamıyormuşuz, buyur; kafadan 30 mn euro'dan olduk tek maçla.

    önümüzdeki maçlara bakalım derdim de bu inadın kırılması lazım. her zaman her şeyi sen en iyi şekilde bilemezsin. imkansız bu. herkes bir şey söylüyorsa bir dinlemek lazım, herkes de her zaman yanılıyor olamaz.
App Store'dan indirin Google Play'den alın