• 770
    bir transfer dönemi ancak bu kadar kötü yönetilebilir. takımın aksayan bölgeleri net bir şekilde ortadaydı aslında.

    ne yapacaktık? öncelikle bir tane sağ bek almalıydık. bu sağ bek fiziksel kapasitesi yüksek, savunması sağlam bir oyuncu olmalıydı. tam tersi olan jelert'i aldık. 8 numaraya atletizmi yüksek, dribbling atabilen bir adam alacaktık gittik onun da tersini aldık.

    sol bek alarm veriyordu, köhn'ü yedeğe çekip oraya net bir adam alacaktık hala alamadık. 38 yaşına gelmiş mertens'i yedeğe atacak, takımın hücumuna net katkı verecek bir 10 numara almalıydık onu da almadık.

    stoperde hantallaşan, eski formundan uzak apo'nun yerine hazır yerli sınırı kalkmışken bir tane ayağı iyi sol stoper alacaktık, onu da almadık. bazen torreira'yı dinlendirecek veyahut maçına göre torreira ile oynayacak bir tane defansif orta saha alacaktık onu da almadık.

    gitmeye hevesli kerem ile maaşına göre katkı alamadığımız zaha'yı gönderip oraya bir tane net kanat oyuncusu alacaktık onu da almadık.

    ne yaptık bu transfer döneminde? 30 milyon euro'ya yakın para harcadık takım hala eksiklerle dolu. bu sadece yönetimle de alakalı değil. takımın eksiklerini belirleyemeyen, alınan oyuncuların sisteme uymayışını göz ardı eden teknik ekip de büyük sorumlu. hiçbir takımda yönetim kafasına göre transfer yapmıyor. teknik heyetin onayından geçmeyen bir adam takıma transfer edilmez. jelert ve sara belki okan'ın ilk tercihlerinden değildi ancak bunların gelmesine onay verdi. hem de o paralara. şimdi ya bunlardan verim alabileceği başka bir sisteme geçme esnekliğini gösterecek ya da istifa edecek.
App Store'dan indirin Google Play'den alın