• 49044
    --- alıntı ---
    1. kulübün bilet satışlarından ve kombinelerden sorumlu kişinin yardımcısı konumundaki emircan’ın kulüpteki görevi bu konunun gündeme gelmesinden sonra niye aniden değiştirildi? neden apar topar başka bir departmana kaydırıldı? emircan adlı bu şahsın banka hesapları bir an önce incelenmeli. çünkü kulüp içinden gelen bilgilere göre paralar bu kişinin hesabına aktarılıyor. oradan paylaştırılıyor.

    2. kulüp yönetiminde önemli bir konumdaki bir kişinin şoförü olarak bilinen ümit bey’in banka hesapları acilen incelenmeli. bu hesaba gelen paralar var ise bu paranın kaynağı soruşturulmalı.

    3. galatasaray’ın stadındaki kamera kayıtları incelendiğinde stat güvenlik odasının arka tarafındaki gizli bir oda dikkat çekecektir. derbi maçlarının ve önemli maçların oynandığı günler bu odayı üç kişinin üs olarak kullandığı görülecek. bu üç kişi eray yazgan, alper narman ve eski adnan oktar müridi bora bahçetepe. kulüp çalışanlarının bana verdiği bilgiye göre kayıt dışı bilet operasyonu bu odadan idare ediliyor. güvenlik kamerası kayıtları silinmeden bu kayıtların güvenceye alınması gerek.

    tüm bu yazdıklarım, kulüp çalışanları tarafından bilinen ve yönetim tarafından organize edildiği için içleri kan ağlayarak bunu izlemek zorunda kalan görevliler tarafından bana aktarılan bilgiler.

    tüm bunları ortaya çıkarıp soruşturması gereken yönetim kurulunun “temiz” üyeleri ise sessiz.

    ve bu arada bu rezaleti organize edenler şu anda harıl harıl savcı organize etmeye çalışıyorlar.

    kaçınılmaz hale gelen soruşturmanın hiç değilse galatasaray spor kulübü üyesi ve bu işi kapatacak bir savcıya verilmesi için tüm siyasi güçlerini kullanıyorlar.

    bunun için federasyon yönetiminde bulunun bir galatasaraylıyı da devreye sokmaya çalışıyorlar.

    soruşturmanın savcı a. a.’ya verilmesi halinde bu dosyanın kapatılacağını düşünüyorlar.

    --- alıntı ---
    *

    yönetimi karalamayin diyenler hodri meydan! fatih altayli daha ne anlatsın sizleri ikna etmek için!
App Store'dan indirin Google Play'den alın