• 8179
    bu takımın ömrü 2 sene. 2 sene başarılı oluyor, sonra bu takımın basiretini bir zincir ile bağlıyorlar. 2 3 transfer ile canavara dönüşecek takım, dandik boyz takımlar karşısında helva gibi dökülüyor. yönetim içinde kavgalar çıkıyor vs. vs.

    şampiyonlar ligine gidemediğimiz için kaybettiğimiz para 40m $. ayrıca kazandığın her maçtan da aldığın para düşünüldüğünde 50m $.

    okan buruk ve erden timur'un 2 senedeki büyük çabaları bu takımı başarılı gösterdi. ama geçmişten de tanıdığımız dursun özbek bu kulübün başkanı olabilecek biri değil.

    bir lafım da tribündeki taraftara. bilet fiyatlarının artması ile beraber zengin kitle bütün koltukları aldı. maçlarda maksimum 7 dakika bağırıp 83 dakika tiyatro izler gibi izliyorlar. sadece ıslıklamayı bilen saçma sapan bir güruh türedi. kimse öyle iyi taraftarız böyle iyi taraftarız demesin bitmiş o iş. 2 puan kaybedelim o koltukların hepsi bomboş kalır. 500 tl'ye bilet satarlar.

    geleceği de söyleyeyim. 3 ya da 4. oluruz. hocayı göndeririz. yıldızları kaybederiz sonra 2 3 sene sil baştan takım kurmaya çalışırız.

    2000'den beri hep aynı döngüde dolaşıyoruz. kızdığımız şey bağıra bağıra gelen başarısızlık süreci.

    sıkı tutunun düşüyoruz.
App Store'dan indirin Google Play'den alın