• 1457
    hayatımdaki en kötü günlerden biri muhtemelen. para verip hafıza sildirilse, bugünü sildirirdim. mutlu olacak hiçbir şey yok. 3 ay önceden bu maçı beklemeye başlamışız. herkesin aklında fark olur mu? kaç sıfır yeneriz soruları. rakip 10 kişi kalıyor. şut atamadan yeniliyorsun. bu maç rezillik değil de nedir?

    bu maçın yeterince yıkıcı olmamasının sebebi. şampiyonluktan önce olması. 500 tane entry yazardım. hocadan, tüm futbolculara saydıran ama bir maç sonra şampiyonluk maçı. olan oldu deyip, herkes yüreğine taş bastı. şampiyon olmak bu rezilliği unutturmadı. mecburen bir hafta bu maç hiç olmamış gibi davrandı taraftarın çok büyük bir kısmı. elden bir şey gelmiyordu.

    şampiyon olduk. lig o kadar yorucu, o kadar yıpratıcıydı ki, futbol adına hiçbir şey izleyesim, konuşasım gelmedi. yani bu maçın rezilliği sadece zaman olarak çok iyi saklanacağı bir zamana hapsoldu. ne muhasebesi yapıldı.

    bu maçın savunulacak hiçbir tarafı yok. burada mesele yenmek, yenilmek değil. sen 10 pozisyona girersin, top girmez. adamlar bir tane kornerden gol atar. kısmet der geçersin. şut atamamışsın. tehlikeli pozisyon diyebileceğin pozisyonun yok. rakip 10 kişi. şampiyonluk maçındasın. bu maçı küçümsemek, önemsememek olmaz.
App Store'dan indirin Google Play'den alın