• 42
    kurtlar vadisinde kılıç çakıra mührü almadan süleyman oldun süleyman diyor. okan buruk da imparator olmadan imparator oldu. inşallah bu çıkış bugünde kalır başarılar gelir de unutur gideriz.

    2 yıllık performans tartışmasız başarılı. hele türkiye sınırlarında yaptıkları 96-2000 döneminden bile iyi. bunu bir kenara koyalım. sezarın hakkı sezara.

    şampiyonlar liginde işler değişiyor ama. her ne kadar işin içinde kaleci hatası olsa da geçen sezonki manchester united ve bayern münih maçlarına şapka çıkarırım. ancak kopenhag, sparta prag ve hatta ön elemedeki molde maçlarını ve hatta son zamanlardaki derbileri ne yapacağız hocam. denizi geçip derede boğulmak nedir.

    bunu sonuç odaklı da demiyorum. bize denk takımlarda oyun olarak hangi maçta oyun üstünlüğü bizdeydi. birazcık içerideki kopenhag maçı.

    geçen sezon yenmeyeni dövdükleri bjk ve trabzonspor ile yapılan derbi maçlarının performansı aldatmasın. beşiktaş, okan buruk'u biri şenol güneş zamanı biri de son süper kupa maçı olmak üzere 2 defa mağlup etti. ikisinde de sürklase olduk.

    fatih terim gibi racon keseceğine takımı şampiyonlar ligine soksun ve bir zahmet bu sene iyi işler yapalım.
App Store'dan indirin Google Play'den alın