• 143
    önümüzdeki 3 sezonu etkileyecek maçtır. hatta galatasaray’ın mali olarak bağımsızlığına ulaşıp ulaşamayacağının belli olacağı maçtır. fenerin şampiyonluk hasretinin bitip bitmeyeceğini belirleyecek maçtır. sezonun en önemli maçıdır.

    detaylara gelirsek, ilk maçta gördüğümüz young boya fizik olarak fişek gibi ama teknik ve taktik olarak çok kötü bir takım izlenimi verdi.

    bu maç solda zaha, sağda barış ve on numarada kerem çıkılması taraftarıyım. ziyech ve mertens’in fizik olarak ezileceklerini ve son 30dk girmeleri gerektiğini düşünüyorum. sebebim çok basit, seri oyuncular lazım ön tarafta. rakip defansı manipülasyona açık görünüyor. burayı deşecek oyuncular lazım.

    stoperde herkesin aksine berkan ile başlamalı ve sağ bek jelert sol bek köhn ile başlamalıyız. sebebim ise sol ayaklı berkan ile soldan daha iyi toplar atılabilir. oyun kurulumu bu maçta çok daha önemli olacaktır.

    şimdi gelelim bu entry’e ofsayt yağmasına sebep olacak görüşüme, 6 numara kaan 8 numara sara başlamalıyız ve torreira sonradan kerem yerine dahil olmalı. buradaki sebebim çok basit; hava topları. young boys’da 185 altı 2 adam var 182 altı adam yok. bizim prese karşılık topu uzun dikecekler başka taktikleri yok. bize nelsson’a destek olabilecek bir kafacı atmamız lazım. o adam berkan olmadığına göre kaan olmalıdır.

    acil olmazsa yazmadım, baba icardi’nin bizi bu cendereden çıkarması için dua edeceğim.

    gazamız mübarek olsun!
App Store'dan indirin Google Play'den alın