• 11
    hocam ne yazık ki yönetim tarafından zehirlenmiş. bence çok çaresiz ve absürt bir açıklama bu. bana hoca yol gösterecek değil kimi tutacağım adına. zaten sevgimiz galibiyet serilerinden de gelmiyor.
    kendisi de alt yapısında yetiştiği kulübün ne cefalar çektiğini iyi bilir.
    zaten herkes senin hakkını 2 yıldır veriyor. ama yönetimi korumak için yok madrid tutun yok city ile eylenin falan böyle açıklama olmaz.
    bunun izahı yok açıkçası. kulaklarım bunu keşke işitmeseydi. bazı olaylar vardır kırılma yapar. inşallah yarın maçı alır ve tur atlarız. yoksa bu kırılma bu başlıktan çokça yaşanacak.
    ben kendisini sevmekle birlikte çok da güveniyorum. ancak defalarca yapmaması gereken en önemli şeyi yaptığını da görüyorum.
    yönetimi koruma hoca. transfer iste. sonrasında biz karar verebiliriz kimi tutacağımıza.
    nedense beni çok gerdi bu açıklaması.
    allah dağına göre kar yağdırır. ben mesela cürmümü bilirim. avrupa'da kupa alır mıyız almaz mıyız hesabını yapabilirim. ancak başkaları bana had bildirir gibi hangi takımı tutmamı da tarif edemez.
    daha bugün kendi arkadaşımla transfer üzerinden tartıştık. bizim seviyemiz belli. hatta ona ben dedim bunu olum biz madird miyiz, city miyiz? ama transfer konusunda. başarı konusunda ağanın eli tutulmaz. ben isterim yıllarca ligi domine edelim. 1 uefa daha alalım. neden olmasın? ancak bu söylemler çok itici ve taraftarı rahatsız edici söylemler.
App Store'dan indirin Google Play'den alın