• 65
    her şeyden öte bir itibar maçı. bu takım young boys'a elenecek takım değil, hiç kimse kusura bakmasın. bu galatasaray'a yakışmaz. bu yüzden bu maç galatasaray'ın avrupa'daki tutukluğunun kırılma maçı olmalı. bu maç, galatasaray'ın buraların ve bu maçların takımı olduğunu cümle aleme hatırlatma maçı.

    birçok isyanda ve serzenişte haklıyız muhtemelen. ama sanırım yeri ve zamanı değil. kırıp dökmenin bir anlamı yok. bize olumsuz dönebilecek hiçbir faktörü tetiklememek lazım. buna kerem'in kaptanlık mevzusu da dahil.

    elbette ilk maçın 3-2 bittiğinin ve bize 2 fark gerektiğinin farkında olmak lazım. futbol her şeyden öte tutku ve cesaret oyunu. bu takımda o karakter ve nitelik var. galatasaray'ın genlerinde geri dönüşler var. istersek her şeyin üstesinden geliriz evelallah. ama coşku ile panik arasında gitmemeliyiz. tempo yapacağız derken acele etmemeliyiz. ruhumuzu ortaya koyarken aklımızı kaybetmemeliyiz. bizim taraftar bazen sağını solunu karıştıran asker gibi davranıyor. baskı altına alınması taraf young boys takımı, galatasaray takımı değil. onların ayağı titreyecek, bizim değil. taraftara da büyük iş düşüyor. şu maça inanmayan taraftar maça gitmesin bir zahmet.
App Store'dan indirin Google Play'den alın