• 875
    değerlendirilemezler. çünkü kendilerine bir çerçeve, planlama çizildiğini düşünmüyorum.

    orda bağımsız bir halde futbolcu izliyor gibi bir halleri var. bunun küçük ölçeklisini yapan yüzlerce adam sözlükte dahi var yahu.

    bütçeleri, sınırları, hedefleri yok. arada hadi bakalım açın bilgisayarı da bir topçu bulun diye gidiliyor işte kendilerine muhtemelen. ya da menajer önerisi olan topçular için nasılmış diye bir telefon alıyorlardır arada. hatta söz konusu oyuncu database’de yoksa oğlum biz size niye ödeme yapıyoruz dahi deniliyor olabilir kendilerine.

    bir danışmanlık şirketi kurduğumuzu varsayalım herhangi sektörde. sonra 20 kişi de ekip kuralım. siz çalışın hadi bakalım diyelim. ne başarabilir bu ekip?

    ya da gittiler 300 bin euro’ya topçu alalım dediler. kime söz geçirebilirler? yahu bunu kime iletecekleri bile belli değil. dursun abileri ben anlamam cenk abinize söyleyin der. cenk abileri elinde şarabı ve anlamsız bir gülümseme ile hahah çok mu menajerlik oyunu oynadınız bu ara ben hallediyorum o işleri takmayın kafanıza der sanki. ibrahim abilerinde telefonları bile kayıtlı değildir bence telefonu dahi açmaz.
App Store'dan indirin Google Play'den alın