• 968
    maçın özeti: young boys 3-2 old boys.

    gençler baskılı oyunları ile dedeleri sahada sürklase ettiler. dedeler tecrübeleri ile bir yere kadar oyuna tutunmayı başardılar ancak bireysel hatalar ve bilhassa defansta göze çarpan uyumsuzluklardan ötürü isviçre deplasmanından puansız döndüler.

    sınıfta kalanlar:
    muslera, dubois, abdülkerim, jelert, nelson, ziyech

    idare edenler:
    köhn, mertens, g.sara, barış (hastalığına bağlıyorum)

    aferin:
    kerem, icardi, batshuayi, güven

    maçın kader ani: bana göre verilen ve verilmeyen penatılar maçın kader anlarıdır. apo'nun eli doğal pozisyonunda olmadığı için, top vücuttan sekse de penaltı. evet, parmak uçları ile dokunuyor. çok pis bir pozisyon ama penaltı. ilk sarıyı haybeye aldığını düşünürsek, çok kolay atıldı maalesef. ayriyeten pozisyondan 10 dk. sonra sara'nın ceza sahası içerisinde arkadan yaptığı müdaheleyi de es geçtiğini söylemeden geçmeyelim.

    geçen sene sidik zoru ile elediğimiz molde'den daha kötü bir takım young boys. yine başarabilir miyiz? sanırım evet. ancak ilerisi için çok büyük soru işaretleri var. orta sahamiz un helvası gibi. defans navigasyonu bozulmuş gemi gibi. kalecimiz sezona kötü başladı. hocamız formsuz. yönetim basiretsiz.

    işin ucunda para olmasa şampiyonlar ligine gitmeyelim derim ancak fener elenmişken, ayak bastı parasını kaçırmamalıyız. fakat bu oyunla maçlarımız kırmızı noktalı geçebilir.
App Store'dan indirin Google Play'den alın