resim
Yigit Sardan
Görev:Yönetim Kurulu Üyesi
Takım:-
Yaş:61
Uyruk:Türkiye
  • 94
    lig maçlarında yaşadığımız kahrolası kadıköy sendromu hakkında nihayet galatasaray yönetim kesiminde de gerçekleri görüp bunu dile getiren birisinin olduğunu bize gösteren yöneticimiz. bugün verdiği bir röportajda bu macla alakalı bence bugüne kadar en çarpıcı ve doğru analizleri yapmış kişidir. taraftarlar olarak bunu çok dile getirmiştik. özellikle belgarathkardeşim (u: ki kadıköy sendromu konusunda kendime en yakın bulduğum yazarlardandır, bir diğeri her dalda nice kupalar ) bunu daha gecen aylarda mukemmel bir şekilde dile getirmişti.(bkz: #372139). ama yönetim kademesinde de bu bilincin oluşması bence önemli. yeter artık, bu sene bitsin bu lanet olası seri! ama bu hocanın rijkaard olmadığından yüzdeyüz eminim!

    --- alıntı ---

    buradaki temel sebep, herkesin düşündüğünden farklı. g.saray, bundan birkaç yıl önce kadıköy’de kupa maçı oynadı, 0-0 bitti. o maçı izleyin; galatasaray, kadıköy’de öyle oynarsa ya maçlar 0-0 biter ya da biz kazanırız. bizde yani g.saray futbol kimliğinde anti futbol yok. f.bahçe gelip bizim stadımızda anti futbol oynuyor, g.saray’ı bozmak için oynuyor ama biz ataklar geliştirerek, ileri oynayalım diye gidiyoruz kadıköy’e. bakın son maç fener’in bize karşı galibiyete ihtiyacı vardı ama önce yenilmeyeyim diye oynadı. biz de kadıköy’e bir kez yenilmeyelim diye çıkıp bir maçlık anti futbol oynasak, çözülür bu olay.
    ınter gibi oynamıyoruz
    ınter’in barcelona maçında hiç utanmadan 90 dakika defans oynayıp avrupa’nın en büyük kupasını götürdüğü gibi senede, bir maç böyle oynamayı içimize sindirebilsek yetecek. o kadar hakkımız olmalı. maçı kilitlesek ya berabere kalırız ya da kazanırız. böyle çıkalım, iddia ediyorum biz kadıköy’de maç kaybetmeyiz

    --- alıntı ---
App Store'dan indirin Google Play'den alın