• 237
    iq seviyesi homer simpson'la eşit seviyede insanların bulunduğu sözlüktür. facebook'ta profil resmini değiştirip "israil'i istemiyoruz" temalı bir fotoğraf koymayı hayatında ki en büyük protesto olarak sayan kişilerdir bunlar.

    ancak tabii, hiç insan psikolojisinden anlamadıkları için ömrünün tamamını mülteci kampında geçiren çocuğa sadece kuru ekmek vererek onu dünyanın en mutlu insan olacağını sanmaları ise kaçınılmazdır. çocuk ulan bu! hayatında değişik bir şey istiyor. senin o çocuğa vereceğin oyuncaktı, formaydı, şekerdi vb. şeyler hayatını dört duvar arasında geçiren 10 yaşında ki fukara bir filistinli oğlana ben seviliyorum duygusunu aşılayacaktır. yoksa o da bilir önüne kuru ekmek verilmesini. 10 yıldır yediği şey ne yapsın çocuk? hiç mi hakkı yok bu çocuğun sarı-kırmızı forma giymeye?

    ancak burada ki konu forma bile değilken, iq seviyesi 50-60 arası olan bazı şahıslara forma renginin sarı-kırmızı renkli olması batmıştır. azıcık kafası çalışırsa bazı insanların, burada ki konunun bırakın galatasaray reklamı olmasını, gssözlükle alakası olmayan, sadece 25 tane çocuğu sevindirmek için yapılan ortak bir hareket olduğunu algılarlardı.

    hatta bazı şizofrenler daha da ileriye gidip olaya zion, morpheus, dünyayı kurtarmayı falan karıştırmış ki vay anam neler dönmüş burada dedirtmiştir. harcadığınız oksijene yazıktır vallahi. bırakın da kafası çalışanlar kullansın...
App Store'dan indirin Google Play'den alın