• 48968
    "çok ciddi olmalıyız! molde maçında yaşamıştık, her maça kolay olarak bakıyoruz. orada da maça başlangıcımız çok iyi değildi. yarın başlangıcımız çok yüksek olmalı ve konsantre olmamız gerekiyor. bu işin şakası yok, rakibin iyi olduğunu kabul etmeliyiz.

    evet... güzel bir stadyum. gezince güzel olduğunu gördük (gülüşmeler). iki takım için de zevkli bir maç olacak.

    bu kadar üst düzey bir ligde bu kadar yatırımların olduğu bir ligde bu tür çok kısa ve tam anlaşılmayan konuşmayla gol iptal edilmesi çok profesyonelce gelmiyor.

    gerekli cezalar verilecektir. zaten yeni tff başkanımızın ilk açıklamalarından biri var hakemlerinin hata yapmamasına yönelikti. doğru cezalar verilecektir.

    ilk hedefimiz şampiyonlar ligi'ne girmek. girdikten sonra hayal kurabiliriz. kadromuzu ona göre şekillendirebiliriz. şu an girmedik.

    berkan'ı zorla oynatıyoruz (gülerek).

    barış alper şu anda uçuyor yarın göreceğiz.

    sahanın sentetik olması buraya kim gelirse gelsin young boys için avantaj. biz oyuncularımızı biraz bugün sahaya alıştıracağız.

    bu tür maçlarda kimseyi favori belirleyemezsiniz. 4 sene üst üste kendi liginde şampiyon olmuş bir takım var karşımızda. fiziksel olarak çok iyi bir takım ve bu sahaya alışmış bir takım."

    okan buruk

    (forza cimbom)

    benim de eklemelerim oldu tabi. berkan'ı kısmını ben ekledim.
App Store'dan indirin Google Play'den alın