resim
Ali Yıldırım Koç
Görev:Başkan
Takım:Fenerbahçe
Yaş:57
Uyruk:Türkiye
  • 7093
    ınception filmindeki cillian murphy karakteri gibidir. biri gelmiş ailesinin itibarını yerle bir et fikrini beynine sokmuş gibi davranıyor.

    yaptığı her hareket o kadar seviyesiz ki, ülkenin en zenginlerinden biri olmasını kendisine hiç yakıştıramıyorum. ha ailesi olması tek başına hayatta böyle bir zenginlik de yaratabilecek kapasitede bir insan değildir de, bu kadar zenginlik içinde doğmuş, bu eğitimleri almış bi insanın biraz görgülü olması gerekiyor, biraz ağır olması gerekiyor. zengin, şımarık bi çocuk sadece.

    benim ailemde biri böyle davranacak medyada, gönderirim yurtdışına git derim 5 sene orada kal, medyadan her şeyden uzak dur, biraz büyü öyle gel derim. her hareketi türk futboluna zarar. her ağzını açması ülkeyi bölme adına. arkasında da milyonlarca fenerbahçe taraftarı bunu düşüncesiz bir şekilde takip ediyor.

    takımının 10 yıldır ligde başarısızlığı, 17 yıldır şampiyonlar liginde başarısızlığı da hem kendisinin hem aziz yıldırım’ın yaptıklarının sonucudur. ve camia olarak düzelmeden de bu takım başarısız olmaya devam edecek.

    yaptıkları hiç bir hatayı kabullenmiyorlar, sanki bütün dünya sırf onlara zarar vermek için birleşmiş gibi davranıyorlar, sanki cumhuriyet’in ve atatürk’ün tek savunucuları kendileri gibi davranıyorlar, hem suçlu hem güçlüler. kendileri battıkça iftira ile etraflarındakini de batırmaya çalışıyorlar. yöneticileri arasındaki fetöcüler, adnan oktarcılar varken, 15 temmuz akşamı 30 yöneticisini zorla istifa ettirirken, kendilerinde de fetöcü futbolcular varken tutup karşındaki takımın bi kaç oyuncusu fetöcü diye laf edersen, -ki biz sorumluluk alıp neredeyse tarihimizden sildik adamları- rakibinin başarılarını sürekli türlü iftiralarla küçümsersen böyle küçümsenecek duruma düşersin.

    göreceksiniz, daha da kötü durumlara düşecekler. çünkü akıllanmıyorlar, kendilerini düzeltmek yerine federasyonu, mhk’yı, kulüpler birliğini şekillendirmeye çalışıyorlar.

    zamanında şike yaptıklarında trabzon’a kupasını verip, 2. lige düşüp taraftarlarını birleştirip şikenin içinde olanları kulüpten tamamen uzaklaştırsalar tekrar lige çıksa hepimiz saygı duyardık. juventus bile bunu yaptı.

    ali koç fenerbahçe taraftarının, psikolojisinin ve başarısızlığının vücut bulmuş halidir.
App Store'dan indirin Google Play'den alın