resim
Ali Acun Ilıcalı
Görev:Asbaşkan
Takım:Hull City
Yaş:55
Uyruk:Türkiye
  • 1102
    fenerbahçe yönetiminde görev aldığına almışına pişman olduğunu hissettiren medyacı.

    acun öyle veya böyle türkiye’de herkesin bir şekilde hayatına girmiş olan biri. kendisi neyi düşündü bilmiyorum ama ali koç yönetiminin kendisini seven azgın azınlık dışındaki herkesin nasıl midesini bulandırdığını hesap edememiş olacak ki acun’un yaptığı her hareketi bana gönülsüz geliyor.

    kendisinin işi ali başkanı gibi garanti değil. bugün koç’u boykot etmeye kalksanız türkiye’de hayatın içinde olan çoğu alışkanlığınızı değiştirmeniz gerekir. fakat acun’un tek işi ekranda olmak, ekran için üretmek. yapacağı her keskin açıklamanın, her holiganca hareketin kendisine geri dönüşünün nasıl olacağını ve inşa ettiği imajın nasıl etkilendiğini fark etmeye başladığını hissediyorum.

    kendisi bana kalırsa zannetti ki mourinho ile vereceği birkaç poz, gelecek 2 transfere yapacağı katkı ve güllük gülistanlık günlerde yapılmış bir yöneticilikten büyük kar elde ederek çıkacak fakat kazın ayağı öyle değilmiş. hem cl’den elenmek hem de lig başında yaşanan mevzular kaybedecek en çok şeyi olan zengin fenerbahçeli yöneticilerden acun için sezonun uzun olacağını gösterdi. işlerin sarpa sarması ve fb’nin erken olarak sezona havlu atması durumunda şu an canhıraş savunmayı denediği başkanını ilk satacak kişinin kendisi olduğunu görmek mümkün.
App Store'dan indirin Google Play'den alın