resim
Ali Yıldırım Koç
Görev:Başkan
Takım:Fenerbahçe
Yaş:57
Uyruk:Türkiye
  • 6996
    futbolun teröristi gene rahat durmamış. neymiş stada alınmayan taraftarın hakkını arıyormuş. ulan bunun yeri saha mı? siz trabzonsporluları döverken “sahada taraftarın ne işi var” demediniz mi? şimdi aynısını söyleyebilecek g.t var mı lan biatçı ezikler. ben söyleyeyim yok. çünkü işlerine gelmiyor.

    iyi izleyin, yarından itibaren gene “doğranmaya başladık, bein sportu iptal ettim, pasoligi g.tume soktum” gibi laga lugalar duyacağız.

    türk futbolunun altına geldiği günden beri dinamit döşüyor. sataşmadığı başkan, laf atmadığı takım, yapmadığı çirkeflik kalmadı. üstelik göreve gelirken “türk futboluna çok şeyler katacak, centilmen, sportif, zeki ve çevik” gibi zottirik argümanlarla adamı(!) yağladılar bağladılar. sonu? fısss. türk futbolunun en büyük balonu topçular falan değil aha budur renktaşlar. bu adamın soyadı koç değil de başka birşey olsaydı muhtemelen fenerbahçe’nin amigosu olurdu. camiaya bak lan. çirkef yetiştirme yuvası resmen. bu, mhy, rambo. ulan bir camia başkanından taraftarına nefret, şovenizm kokar mı? adı şikeye bulaşmışsa demek ki kokuyormuş.
App Store'dan indirin Google Play'den alın