resim
José Mário dos Santos Félix Mourinho
Görev:Teknik Direktör
Takım:Fenerbahçe
Yaş:61
Uyruk:Portekiz
  • 2995
    https://x.com/...TO7fXeTb-tNaVYL-BpDQ

    hocamın bir ricası olmuş. hemen bakalım.

    https://x.com/...TO7fXeTb-tNaVYL-BpDQ

    hocam rakip sana yakın gol beklentisi üretmiş penaltıyı çıkardığımızda. topu ayağında tutmuş beraberliğin yettiği maçta. sen topu vermene rağmen direkt oyunda da başarısız olmuşsun. başarı yüzden 80 altı.

    https://arsiv.mackolik.com/...418/Fenerbahce-Lille

    detaylı istatistiklerde işler daha da fena. rakip yarı sahada yüzde 60 pas isabetin var. lille ise yüzde 75’i görmüş. yani isteyince çeviriyor sahanda topu. fenerbahçe’de en çok pas yapan üç isim çağlar, dijku, jayden. oyun senin sahanda oynanmış yani. böylece geçiş yeme ihtimalini de sınırlıyor. duran toptan yemezsem maç bende görüntüsü bu. maç tam da bu görüntüye uygun gitmiş. lille sakarlık yapmış uzatma görmüşüz. zaten son 10-15 dakikayı üç forvet oynayarak ben oyunu oynayamıyorumu kabul etmişsin. dzeko ciğerini bıraktı sahaya.

    uzatmada 10 kişi kalmasına rağmen kalene gelebiliyor lille ve yorgun jayden’i terste yakalıyor. zaten maçta da en net pozisyonun 1-1 sonrası cenk tosun.

    sonuç olarak, önde basamadığın gibi kaliten de yetmemiş hocam. pozisyonlarının yarısından fazlası ceza sahası dışından şut zaten.

    https://www.mackolik.com/...i6vjpvrw85ebadq3fc44

    bu maça bakınca, topu daha dramatik bırakmışsın ve rakibin 2 katı üretmişsin. ön tarafında dinamik abraham ve gole hep yakın dybala varmış. pellegrini de hem temposu hem tekniği belirli seviyede. baskın atak yapmaya uygun ve yetenekli hat.

    orta sahada da son demlerinde matic var. hatları yakın tutarsan dar alanda oyunun merkezini hem savunur hem de iyi uzun top atar. yanında da yer kaplayan cristante. sende bu oyun bilgisi ve yeteneğe orta saha 1. o da sakat. zaten üçlü oynayım desen ferdi yokken (satıldı diyorlar.) tek şansın sağ ayaklı mert’i sola atmak. o da sağda ilk tercihin. fenerbahçe’de oyun boyunu arttırman dzeko ve tadic’i zaaf haline getiriyor. maximin’de takım savunmasına yük üstelik. bu yüke karşın tabela açısından verimsiz hücumda. getirdiği harekete de eşlik edecek isim yok. szymanski ise bu keşmekeşte kayıp.

    benim anladığım, hocam yönetime ben bu oyunu oynarım 50-100 neyse harcamaya devam diyor.

    bizde çekirdeklerimizi alıp izleyebiliriz bu sezon suyun öye yakasında olacak çözülmeyi. yeter ki saçmalamayalım. daha kaliteliyiz, daha oturmuşuz. tek eksiğimi tempo. iki transferle çözeriz. hala zaman var. aşalım 2.sezon eşiğini. yolcu edelim hocamızı da tazminatıyla. ali başkan yürü der acun abi öder uğurlarız hocamı.
App Store'dan indirin Google Play'den alın