• 8
    bilindiği gibi filistin'e gönderilecek yardım konusunda bir hesap numarası gerekiyor. bu hesap no'suna yapılan yardımlar şeffaf bir şekilde toplanacak ve sonrasında gs store'dan ürünler alınacaktır. yardım yapmak isteyenler;

    (gbkz: türkiye iş bankası
    şube kodu 1020
    hesap no 1705836
    iban no: tr08 0006 4000 0011 0201 7058 36)

    olan hesaba yardımlarını yapabilirler. bu hesap toka'ya aittir. daha önce sözlük organizasyonları için toplanılan bir kısım para da bu hesapta bulunmaktadır. yardım gönderecekler nickini ve ad soyadlarının baş harflerini havale açıklama ksımına mutlaka yazdırmalıdır.

    toplanacak yardımlar daha sonra dekontlar ve alışveriş fişleri ile birlikte sözlükte açıklanacaktır şeffaflık açısından.
    yardım yapmak isteyenler bu hesaba yardımlarını aktarabilirler ama lütfen açıklama kısmına nickinizi ve ad soyad baş harflerinizi yazdırmayı unutmayın.

    not: yardım yapanların ismi kesinlikle saklı kalacaktır. bu konuda da şüpheniz olmasın.

    edit: bu arada isteyen store'a gelebilir ürünleri bizimle beraber almak için. o konuda da sıkıntı olmasın. isteyenler pm'den mesaj atarak cep telefonuma ulaşabilir. ulaşamazlar ise; captano, thisisthebesttillwedobetter, hagi, gs, nkfvas ve halı saha organizasyonuna katılan bir çok yazardan mobile numarama ulaşabilirler.
App Store'dan indirin Google Play'den alın