• 24
    (bkz: #399416) biz de mal gibi burada insanları davet ettik; gelin konuşalım-tartışalım diye. halbuki adam yazmış: (bkz: #399450)

    öyle de güzel söylüyor ki;

    --- koca koca adamlar ''dur entry sileyim de geldiğimi anlasınlar'' diye entry silecek değil ya---

    yok abicim yok öyle değil. hagi ankara'da sınavlardan boş kalan vakitlerinde çankaya'nın caddelerine bakıp vay a..k..mun memleketi diyo sonra geliyor burada entry siliyor, thisisthebesttillwedobetter yemek arasından sonra iş bankası asansöründe ulan ne bu kalabalık s..cem ha diyor sonra gelip entry siliyor, nkfvas güzelbahçe'den bornova'ya 1 saatte geçtiği için trafiğe lanet ediyor ve gelip entry siliyor. captano, casus, toka, soy ozan falan da geceleri msnde toplanıp ''hadi moderatörcülük oynayalım'' diyip muhbirliğimizin bize verdiği yetkiye dayanarak entry siliyoruz, ihbar ediyoruz falan. ama suçlu hep biziz. hep moderasyon, muhbirler falan.

    fenerbaze zamiyası diye başlık açan, gol attıktan sonra korner bayrağına doğru koşmak diye ukde veren hep masum. hasılı sözlükte dert bitmez. gerçi beni sözlüğün ilgilendiren kısmı da sütoğlan gibi aklı başında adamların burada olması ya neyse.
App Store'dan indirin Google Play'den alın