• 575
    yeni sezonun ilk maçı.

    maça hızlı başlamış gibi görünsek de aslında ilk yarı boyunca çok temposuz kaldık. sağ kanatte ziyech-dubois çok ağırdı. genelde de bu kanadı kullandık. ziyech yakaladığı pozisyonlarda tercih hatası yaptı bana göre. sol kanatta barış-köhn güçlü ve hızlı gözükse de etkili olamadılar.

    ikinci yarı çok pozisyon kaçırdık. bitiricilik sorunumuz devam ediyor gibi. barış'ın karşı karşıya kaçırmasından sonra yediğimiz gol biraz kendimize getirdi gibi bizi.

    genel anlamda değerlendirme yaptığımızda oyunumuz hala çok kötü. ilk haftalarda kötü oyuna rağmen psikolojik olarak geriye düşmemek için kazanmak gerekli. her şeye rağmen kazanmasını bildik.

    torreira sahanın en iyisiydi bana göre. davinson da defansı tek başına topladı. batshuayi preste verimli bir oyuncu ama top ondayken karar verme süresini kısaltması lazım. barış yıldız oyuncu havalarında takıldı sanki. van dijk'i sırtında gezdiren adam en hafif müdahalede kendini yere bıraktı ve yine tercih hatalarına devam etti. abdülkerim bardakçı çok hantal. sara topu ayağından hızlı çıkardı ama çok ekstra bir katkısı olmadı oyuna.

    maçı bitiren kadroya baktığımızda yine barış sağ bek, berkan sol bek, çift forvet ve orta sahayı 2 kişiyle tamamladığımızı görüyoruz. kontra yemeye müsait diziliş, yedeklerinin olmadığı (hatta aslarının olmadığı) mevkiler, rakiplerin ezberlediği bir oyun tarzı ile kazandığımıza sevindiğimiz bir maç oldu.

    bu takıma transfer şart oğlu şart.

    hakem konusunda diyeceğim bir şey yok. pozisyon net penaltı. davinson pozisyonu bence temiz. tek hatası ilk yarıda köhn'ün kendini bıraktığı pozisyonda verdiği faul.

    ışık şovu da çok kötüydü bence. izlerken kör olacaktım.

    ne olursa olsun +3 ile başladığımız sezon herkese hayırlı olsun. sonunda şampiyon olacağımız bir sezon olsun inşallah.
App Store'dan indirin Google Play'den alın