• 569
    ikinci yarı değerlendirme;

    davinson dışında atletik, torreira dışında tempolu oyuncumuz olmamasına rağmen kalitenin kazandığı bir maç oldu.

    kale: güvende
    savunma: abdulkerim kötü sinyaller vermeye devam ediyor. galatasaray stoperi rakip hücümcu ile bire bir kalıyorsa golü %90 yedirmemeli. dubois'den galatasaray'a bek olmaz. sol bek köhn ne iyi ne kötü. davinson oynamasaydı bu hataydan bile daha fazla gol yiyebilirdik.
    orta saha: kanatlarda ziyech ve barış, ortada hücuma hücuma dönük demirbay ve mertens'in oynadığı bir takımda hiç biri ne kilit bir pas atabildi, ne bir çalım atabildi, ne tehlikeli bir şut çekebildi, ne de duran topları etkili kullanabildi.
    forvet: icardi kendisine tek bir pozisyon hazırlayamayan arkadaşlarına biri ziyech, diğeri barış iki tane %100'lük gol pası verdi. ne gole çevirebildiler ne de asiste. baktı olmuyor ekmeğini taştan çıkardı. önce penaltıyı aldı, sonra gole çevirdi. batshuayi ise yedek forvet nasıl olmalıdırın tanımını yaptı.

    maçın adamı: bence net davinson sanchez. savunmayı tek başına ayakta tutması yetmezmiz gibi bir de futbol şansı yanında olsaydı 2 golle maçın kahramanı olabilir.

    maçın kötüsü: maçın tek bir değil birçok kötüsü vardı bence. birincisi de demirbay. mertens, ziyech, barış diye uzar gider.
App Store'dan indirin Google Play'den alın