resim
Muhammed Kerem Aktürkoğlu
Takım:Benfica
Mevki:Sol Kanat
Yaş:25
Boy:1.73
Uyruk:Türkiye
  • 10095
    taraftarın bir kısmının kendisinden bu kadar nefret etmesinin sebebi marcao olayında kerem aktürkoğlu'nun abisi olacak o şahsın* tutumları ve fenerbahçe medyasının "milli oyuncumuza (euro 2020'de 0 dakika süre aldı) elin brezilyalı yumruk attı" yaygarasıyla kerem aktürkoğlu'nu fenerbahçelilerin sahiplenmesidir.

    o olaydan sonra "kerem aktürkoğlu fenerli" algısı bir grup taraftarda yerleşti. halbuki fenerlilerin tek maksadı marcao'ya ceza aldırmak. kerem'in ailesinin amacı da para koparmaktı.

    netiece yeni bir emre belözoğlu vakası yaşamak istemeyen taraftar kerem ile pozitif bir bağ kurmak istemiyor. fener'e giderse de zaten öyleydi biz sevmiyorduk vs. diyerek kendilerini bu farazi duruma hazırlayacaklar. kerem'in böyle bir düşüncesi niyeti yok ama taraftarın tutumu bu olayı kendini gerçekleştiren kehanete dönüştürme şeklinde

    tüm takımın kötü oynadığı maçta tüm eleştrilerin kerem üzerine yoğunlaşması haksızlık. yani ilk yarısı daha ilk dakikada fahiş savunma hatası nedeniyle 1-0 geride biten maçın devre arasında oyundan çıkan oyuncunun sırtına 5-0'lık hezimeti mantıken yükleyemezsin. zaten sadece mağlubiyet durumunda da değil ilk yarısını 4-1 falan önde kapattığımız maçın devre arasında bile kerem aktürkoğlu'na söven grup var. geçen sene takım 100 puan barajını devirmiş, normalde böylesine büyük bir rekoru kıran takımdaki her futbolcunun ayrı ayrı heykelini dikmek gerekirken taraftarın bu tutumu normal ve iyi niyetli değil. bunu çözmek gerek.

    hee bir de tabii siyasi görüşleri nedeniyle nefret eden ayrı bir grup daha var onlara da diyecek bir şey yok.
App Store'dan indirin Google Play'den alın