resim
Muhammed Kerem Aktürkoğlu
Takım:Benfica
Mevki:Sol Kanat
Yaş:25
Boy:1.73
Uyruk:Türkiye
  • 10089
    kerem'in oynaması kerem'le ilgili bir şey değil, öncelikle bunu yazalım.
    kerem'i boklayacağım derken, okan hoca'ya ayıp oluyor, uyandıralım.

    bugün söz mü vermiş hocaya? gol atacağım mı demiş?
    okan hoca'nın elinde illa ki buna dair anılar, notlar, yaşanmışlıklar vardır.
    ona göre kararını verir, oynatır.

    en fazla kerem sözünü yer, okan hoca da kereme olan güvenini kaybeder.
    bir dahaki maça oynamaz yedeğe çekilir. veya okan hoca güvenini sürdürür, sonuç alır veya alamaz.
    burada yine sorumlu olan, okan buruk'tur.

    kraldan çok kralcılar var bu ülkede. bu arkadaşlar futbolcudan çok futbolcu, hocadan çok hoca. az bir susun da izleyelim, nedir derdiniz?

    ben de yaptım böyle eleştirileri, torrent vardı yaptık. pva denen garabet oynuyordu solda yaptık. adam savunma, aynı zamanda zihin özürlüydü. elli tane de buna dair kaynak verdim, yetmedi görüntü paylaştım.

    kerem başakşehir'e beş kuruş kazandırmamak için 2 yılını yakmış bir futbolcu. bu oyuncunun karakterine dair bir emare verir umarım taraftara. yani siz 'hadi git para getir' dediniz diye gidecek bir karakter değil.

    okan hocanın da işi zor, kerem'in performansının ilk 11 için yeterli olmadığına dair ikna edecek o. geliştirmesini isteyeceği yönleri söyleyecek olan da o. buradaki iki karakterin de işi zorken, dışarıdan yapacağımız yorumları kendimize saklamamız daha iyi olacaktır.

    en kötü senaryo, kerem 2 yıl daha burada yedek kalır ve para kazandırmadan gider. o durumda bile kerem'in bizden aldığı/verdiği rasyosu kerem lehine olur. zaha için aynı şeyi söyleyebilir misiniz?

    zaha'nın üstüne gidiyor musunuz? bu kadar mobbing yapıyor musunuz? sahada top kaybedince yuhluyor musunuz? ziyech bjk maçında kerem'in 2 katı top kaybetti. var mı entry, eleştiri, yuhalama?

    derdiniz nedir onu anlayamadık biz? geniş kadroda kerem'in yerine kerem'den daha iyi elimizde oyuncu mu var? yenilemek istesen kaç para ödersin kerem gibi bir profile? paran var mı? bunu becerecek yönetimin var mı? cenk ergün'ün cephanesine bir kurşun daha eklenmesine müsaade etmemeye çalışıyoruz.

    buraya yazıyorum kerem gittiği anda, kerem'in yerine 2 yıllık pakette(yıllık ücreti + getireceği bonservis) yerli oyuncu bulsunlar, bu sözlükten gitmeye razıyım...

    eleştirmek mi istiyorsunuz? eleştirin sorun yok, ama her maç öncesi/esnası/sonrası tek bir oyuncuya yüklenmeyin. kerem'in jk maçındaki performansından önce eleştirlecek en az 3 oyuncu sayarım size. neden sürekli kerem?

    aynı naneyi berkan'da da yediniz, akıllanmıyorsunuz da... yok 2. lig topçusu, yok bilmem ne? kimmiş bu birinci lig topçusu? onları da yazın da bilelim. hayır dünyada daha aptalca bir argüman da yok, milli takım havuzundaki adama, diyorsunuz ki 2. lig topçusu. ligde var 18 takım, her birine 10 tane yerli yazalım. iddaanıza göre türkiyedeki ilk 180 futbolcudan biri değil berkan. böyle bir saçmalık olabilir mi?

    bu arada bu mecrada her allahın günü kerem'i entry lideri yaparak cenk ergün'ün kayığında tatlıca ilerliyorsunuz. böyle böyle yiyecek cenk oyuncularımızı. bekleyin sıra barış alper'imize de gelecek. bir gün gelecek diyecek ki, 50 milyonluk teklifi reddetti. flaş sabuncuoğlu flaş, belgeler, bilgiler...

    buralar barış alper entryleri dolacak, kimi sövecek, kimi sevecek? yeter ki tartışma devam etsin. o sırada ham hum şaralop, bir bakmışsın barış 20 milyona epl'de. cenk'ime mermi lazım, nakintoş lazım.

    hayır bundan hem 1 sene, hem de 2 sene önce, kerem'i yerlere göklere sığıdıramıyordunuz? ne oldu da şimdi 13 milyona gitmedi diye yangınlar yapılıyor, 'yuhalarız bak ha' sopası gösteriliyor. hani atletico gelmişti 20 milyon euro vermişti, bizimkiler 'geminio' demişti? ne oldu kerem kumara, içkiye mi başladı?
App Store'dan indirin Google Play'den alın