resim
Muhammed Kerem Aktürkoğlu
Takım:Benfica
Mevki:Sol Kanat
Yaş:25
Boy:1.73
Uyruk:Türkiye
  • 9957
    bu duyum işinin artık iyice zıvanadan çıktığının bir örneği olan futbolcumuz.

    kendisi olanı tamamen yalanlamamış ama yanlış aksettirildiğini söylemiş. benim için yeterli bir açıklama. burada tek kızdığım nokta bu konuşmayı devre arası yapmış olması. daha maç 1-0 ve devre arası oyundan alınmışsın. olay bu kadar. işin kötü tarafı da şu öyle bir durumda ki hiç bir taraftar "kerem bunu söylemez" diyemiyoruz önceki hareket ve tavırlarından dolayı ama dediğim gibi buradaki öncelikli mesele bu konuşmanın dışarı çıkması.

    daha önce çokça eleştirdim kendisini ama bu konuda hiç bir açıklama dahi yapmasına gerek yoktu. soyunma odalarına kadar girildiyse bu yönetimin suçu. bu konuşmaların doğru ya da yanlış dışarıya çıkartılması demek taktik saha içerisindekilerinin , transfer listelerinin, transfer görüşmelerinin, her türlü gizli kalması gereken şeylerin açığa çıkabileceğini gösteriyor.

    açıkça belli ki birileri son 2 aydır galatasaray'ı yıpratmak için taraftar nezdinde operasyon çekiyor. taraftar yangın yaptıkça onlar ateşe benzin döküyor. taraftar daha da harlansın diye o dakika taraftarın damarına basacak ne varsa onu servis ediyorlar.

    kulüp sağ bek arıyor, doue anlaşması var, bir haber çıkıyor jelert ile ilgileniliyor, doue işi yatıyor. taraftar neden doue olmadı jelert kötü diyor.

    doue haberi çıkmasa jelert transfer olacak normalde kimse hayır demez, 11 milyon bonservis deniyor, jelert'i gömme şenlikleri başlıyor; tete transfer olacak; tak önümüze sözleşmesi konuyor. beşiktaş'a 5-0 yeniliyoruz büyük kesim zaha'ya haksızlık yapıldığını düşünüyor ya hemen tak zaha arabistan haberleri çıkıyor, kerem maçta berbat oynuyor tak hemen arkasından "bir daha bu takımda forma giyenin...." diye haberi çıkıyor.

    bu kadar üst üste olmaz bu işler. uyanık olmamız gereken zamandayız. yine söylüyorum kerem bunu dememiştir diyemiyorum ama mesele o değil zaten. insanlar sinirle çok şeyi söylüyor. cezası neyse verilir okan hoca tasarrufunu söyler gereği neyse yapılır ama içeriden bu bilgilerin sızdırılması asıl mesele. birileri galatasaray'ın alehine çalışıyor.
App Store'dan indirin Google Play'den alın