• 63
    kendilerinden naçizane ricam ilgi alanımız dışında sebebiyle entry silme meselesini açıklığa kavuşturmaları. niteliksiz entry konusunda bir ayar tutturmak zor olduğu için artık konuyla ilgili bir şikayetim yok, sözlük anayasasında bu konuyla ilgili kesin bir madde yok, tamamen öznel bir durum olup nitelikli olup olmadığına karar verilmekte. lakin ilgi alanımız dışında konusu ciddi anlamda can sıkıntısı yaratmakta.
    örnekleme üzerinden gideceğim ve baştan belirteyim örnek olarak vereceğim entry sahiplerinin anlayışına sığınıyorum, umarım demek istediğimi anlayacaklardır ve mazur göreceklerdir.

    başlık;

    inci sozluk

    194.an itibariyle hacklenmişlerdir. hackleyen tokmakci blogspot diye bir site.

    195.an itibariyle yine hacklenmiştir. tokmakçı cidden tokmaklıyor.

    196.tokmakci.sozlukspot.com tarafından hacklenen sözlük. tokmakçının yaptığı eylemler inci sözlük ahalisi tarafından gayet olgunca karşılanmış* ve onların mizahi yönlerini göstermelerine tekrar vesile olmuştur.

    197."mazhar fuat özkan kaçıncı sırada çıkacak lan" adlı topiciyle baya bayaa yarmıştır.

    başlık;

    tokmak sozluk

    2.hacklediği inci sözlük 10 dk sonra açılmıştır.
    büyük ihtimalle hackleyen de inci'cidir.

    3.tekrar inci sözlük'ü hacklediler. böyle devam edecek sanırım.

    4.bugün inciyi bi kaldırıp bi yatıran sözlüktür. tam düzeliyor, o siyah üzerine pembe yazılar tekrar çıkıyor.

    şimdi; ekşisözlük, incisözlük vb klon sözlük versiyonlarında galatasaray-galatasaray sözlük gibi bizi ilgilendiren konularda birşey yazılmışsa; okumamız, bilmemiz konuşmamızı gerekebilecek konuların galatasaray sözlük'e yazılmasını anlarım ancak yukarıda örneklediğim gibi tamamen ilgi alanımız dışında * olan bilmem ne sözlük bilmem kimi hacklemiş, yok düzelmiş, yok falanca sözlük filancaya ayar vermiş vs vs uzar bu... ilgi alanımız dışında diyerek ihbar ettiğim halde hatalı ihbar şeklinde moderatörler tarafından canlandırılıyorsa kendilerinden ricam (tüm samimiyetime inansınlar) lütfen olaylar kısmında yada msg yoluyla konu hakkında bir bilgi versinler ki ben de bu zamana kadar ilgi alanımız içinde-dışında olan konuları iyice öğreneyim. ben galatasaray sözlük'ü bugüne kadar hangi amaçla açtıysam bundan sonra da o amaçla açmak okumak yazmak istiyorum, eğer çok merak etseydim-edersem açar ekşi-inci sözlük vb.lerini açarım. bana dersin ki ekşi-inci sözlük'te bizim sözlüğü hackleyeceklermiş, verilen linklere tıklamayın, bunu kısmen anlarım ama yapmayın çocuklar yapma volkan .

    not 1: entry ironi içermemektedir, cidden şu ilgi alanı konusunu yukarıda yazdıklarım çerçevesinde öğretin.
    not 2: yukarıda da belirttim tekrar söylüyorum, örnek olarak yazdığım entryler sıkıntı yaşadığım konuyu açıklayan entrylerdir, yazarlarına karşı olan kişisel bir durum sözkonusu değildir, umarım anlayışla karşılanır.
App Store'dan indirin Google Play'den alın