resim
Okan Buruk
Görev:Teknik Direktör
Takım:Galatasaray
Yaş:50
Uyruk:Türkiye
  • 12280
    (bkz: 3 ağustos 2024 galatasaray beşiktaş maçı)

    maçtan sonra yine arkası dolu olmayan hakarete varan entrylere maruz kalmıştı. tam insanları sakinliğe davet eden bir entry yazıyordum ki maç sonu açıklamalarını izledim. yok artık (bkz: ebenin amı ali sami) saçmalığında açıklamalar yapmış.

    öncelikle futbolu okan hocadan iyi bilmiyorum. ama ne futbolda ne de iş hayatında, tarihi bir hezimetin ardından isim vererek konuşulduğunu görmedim, çünkü doğru değil. sen toplantını zaha'ya, ali'ye ahmet'e ayıramazsın. tıpkı buradaki yazarların günah keçisi araması gibi; diğer insanlarda, futbolcular da bir sebep arar, insan doğası bu şekilde. icardi de bir sebep arar, zaha da, ahmet de mehmet de. bu durumda çıkıp, bir soru sorulmuş olsa dahi "ahmet iyi oynadı" demek bile yanlış çünkü bu sefer ahmet hariç herkes mi sorumlu düşüncesi oluşur.

    maç olmuş, dakika olmuş bilmemne, skoru hem taraftar hem sahadaki takım artık kabul etmiş. yapılan değişiklik torreira-zaha. zaha geldi ortaya al ver yaptı da, problem o yapması veya yapmaması mı sence?

    gören gözler torreira'nın yanına oyuncu arıyor çünkü hem taktik, hem oyuncu olarak zayıf mevkiimiz. sen yapıyorsun bir değişiklik merkez ortasahadaki iki oyuncu yunus akgün, kerem demirbay. şaka mısın hocam? değişiklik yapmıyor diyen taraftara mı alındın da bunu yaptın da üzerine 3 tane daha yedin?

    zaha direktiflerimi iletemedi açıklaması ayrı fecaat; ama şu dediklerin:

    "wilfried zaha girdikten sonra o da beklenen reaksiyonu veremedi. hazırlık maçların bir tanesinde çok iyi oynadı. diğerlerinde normal oyununu ortaya koydu. oyuna aldıktan sonra da aynı beklentim vardı. onu da net olarak oyun içinde ondan alamadım."

    hocam, lütfen, bu nedir gözünü seveyim? sahaya kanat rotasyonu olarak aldığın 5, tekrar ediyorum 5. oyuncu. tarihi hezimet yaşamışsın, muhabir bir oyuncunla ilgili soru sorsa dahi şunu söylemezsin. zemin kötü, stad kötü diyorsun, hadi onu bile anlarız.

    salıncak muhabbetiyle rezil olduk. ama sen de icardi'nin salıncağına oturmuşsun kusura bakma. icardi bugün kötü oynar, ama yarın da icardi gibi oynar lakin sırf icardi'yi oyundan çıkarmayacağım diye yunus-kerem merkezi ile 2-0 olan skor göz açıp kapayınca 5 oldu. icardi'ye bu taraftar toplanıp allah dedi tamam da 3. bölgeye top gitmeyen ortamda hiç bir taraftar sorulsa yunus-kerem yapmazdı ortasaha'yı. yapalım mı desen çıldırdın mı hocam derdi. hadi aldığım oyuncuyu çıkartmayayım diye yunus'u çıkartamadın, o zaman ya zaha'yı almayacaktın ya icardi'yi çıkartacaktın. bugün senin oyuncun mertens bile napıyor bu amk dedi; ama sen çıkıp ahmet mehmet wilfried dedin.

    söyleyecek söz bulamıyorum. 5-0... 5-0.

    keşke icardiyle beraber sen de ne seramoniye ne basına çıkmasaydın. en azından her insanın travmayla baş etme yöntemi farklı olur derdik.
App Store'dan indirin Google Play'den alın