• 16868
    henüz sadece 1,5 yıldır içinde olduğum için jargonu hakkında ahkam kesmek istemediğim ama ''sözlük mağlubiyetten sonra çok şey oluyor'' tarzı entryler giren yazarlarını da anlamakta zorlandığım platform.

    ezeli rakibinden finalde 5 yemişsin, şikeci ittifaka mensup tiplerin ağzına laf vermişsin millet tabi ki sinirlenip belki ilerde pişman olacağı şeyler yazacak bundan doğal bir şey yok. kantarın topuzunu kaçıran entryler de zaten siliniyor. ama mağlubiyetten sonra, hem de böyle bir mağlubiyetten sonra nasıl entryler okumayı hayal ediyorsunuz inan anlamıyorum. ''ah be okan hocam yine ortasahayı bomboş bıraktın ama canın sağ olsun'' mu yazsın adamlar? ''beklenen transferler gelmedi ama yaparsınız, biz size güveniyoruz'' mu desinler? ''nelsson ne top oynadın helal olsun'' mu densin? oldu olacak jklılar ile konvoy yapıp mağlubiyeti kutlayalım beyler, ne dersiniz?

    hadi herkes stadyumda maç izlememiş olabilir fakat kahvede, cafede falan da mı maç izlemediniz hiç? mağlubiyet sonrası herkes bir şekilde reaksiyon gösterir. sosyal medyada da benzeri tepkiler yaşanacak doğal olarak. bunun 2-3 tık üstü her mağlubiyete kulp takıp, hataları görmeyip, rakibe iftira atmak. onu da fenerliler yapıyor zaten. içi size göre boş olsa da eleştiriye, öfkeli tepkiye alışmanız lazım. yoksa allah korusun fenerli gibi olursunuz.
App Store'dan indirin Google Play'den alın