• 16860
    sahiden tadı kaçmaya başladı. formaya sallayan mı ararsın, sponsorla anlaşmayı hazırlayan eski yöneticiye sallayan mı ararsın, okan buruğa henüz ilk maçtan siktir çeken mi ararsın, bitmek bilmiyor.

    benzer şartlarda nike, adidas teklif verdi de yönetim mi kabul etmedi? okan buruğu yediğinizde alternatifi kim mesela? iki şampiyonluk kazanmış, rekor puanla bunu başarmış, eksikliklere kendi içerisinde çözüm bulmuş bir insanı bile ilk maçtan asıp kesmek neden?

    yönetimle ilgili tepkiler zaten haftalardır devam ediyor. ancak bir kişi de şunu demiyor. ya 2015'ten bu yana tek seçim hariç (burak elmas'ın kazandığı seçim) her dönemde seçimi ya kazanan ya da ikinci olan bir dursun özbek gerçeği var. diğer kazanmaya yakın adaylara bakınca eşref hamamcıoğlu, süheyl batum, metin öztürk gibi istenmeyen profilleri görüyoruz. ya bu camia 10 yıldır istenen bir aday çıkaramıyor demek ki. burak elmas'ı hiç saymıyorum. duygun yarsuvat zaten idareten kısa bir süre o faaliyeti yürüttü. öncesinde ünal aysal gibi iyi başlayıp kötü bitiren biri var. adnan polat ve özhan canaydın zaten başarısızlıkları konusunda herkesin fikir birliğine vardığı iki başkandı. yani özetle geçmişten bu yana durumumuz böyle.

    kararını veremediğiniz, etki edemediğiniz, değiştiremediğiniz şeyler için bu kadar sinir, strese girmeyin. kendinize zarar.

    evet bu gece bizim için acı bir sonuç oldu. yalnızca iki transferle sezona başlangıç yapılamayacağını söyledik. bugün de bunun bir yansıması oldu. okan hocanın da artık yönetime kalkan olmamak konusunda karar vermesi gereken gecedir. kaldı ki oyuncuları hazırlama, doğru kadro seçimi, alternatif planlama yapma gibi konularda sınıfta kaldı.

    umarım oyuncular, yönetim, teknik heyetin keskin bir şekilde ders çıkarıp, ön eleme maçlarına apayrı bir ciddiyetle hazırlanıp, herkesin üzerine düşeni yapmaya başlayacağı hayırlı bir mağlubiyet olur. bu saydıklarım arasında yönetimden yana pek umudum yok gerçi.

    son olarak da böylesi gecelerde özellikle ortaya çıkan fitneciler var. sözlüğe alımlarda gerekiyorsa minimum iki referans uygulamasına gidilmesi çare olabilir.
App Store'dan indirin Google Play'den alın