• 16856
    gabriel sara transferi konusunda beğenenler ve beğenmeyenler arasında ikiye ayrılmış olan platform. yalnız arada büyük bir fark var, transferi beğenmeyenlerin çoğunluğu maliyet cinsinden transferin mantıksızlığını açıklamaya çalışırlarken, transferi beğenen arkadaşlar beğenmeyenlere saygısızlık ediyorlar. terbiye sınırlarını aşan entryler, transferi beğenmemeyi futboldan anlamamaya çekmeler, istenilen türden entryler görülmediğinde entrylerin kalitesiz olduğunu iddia etmeler gibi birçok problem mevcut.

    ben sara transferini mantıksız buluyorum. oyuncuyu internetteki videolar hariç hiç izlemedim. bu yüzden mantıksız bulduğum kısım futbolculuğu değil. iyi bir oyuncu olabilir ama verilen paraları mantıklı bulmuyorum. bu biraz kumar oynamaya benziyor. kendini uluslararası seviyelerde ispat etmemiş bir oyuncu galatasaray'da tutmazsa sıradaki durağı anadolu takımları olur gibi geliyor. bana mantıksız gelen kısım tam olarak bu. bu yüzden sara çok iyi oynasa bile ben bu tarz transferleri mantıksız bulmaya devam edeceğim. konu sara değil, harcanan paranın mantıksızlığı.

    galatasaray'ın böyle bir kumar oynayacak 20 milyon eurosu yok diye düşünüyorum. bence 20 milyon euro harcıyorsak uluslararası anlamda piyasası olan fofana, hojbjerg, sucic, samardzic gibi isimlere gitmeliydik ki bizde tutmasa bile çok büyük zarar etmeyelim. buna en iyi örnek de zaniolo. 15 milyon euro vererek satın aldık ve bizde hiç tutmamasına rağmen 1 kuruş zarar etmedik çünkü italyan milli takımının önemli bir oyuncusuydu, avrupa'da piyasası vardı. galatasaray'ın önümüzdeki 5 yılını düşündüğüm için futboldan anlamıyorsam, kalitesiz entry giriyorsam da eyvallah.
App Store'dan indirin Google Play'den alın