• 16853
    biraz ağır olacak ama futbolun f'sinden anlamayan bir sürü yazarı barındıran sözlük.

    tek maçlık mağlubiyet üzerinden gelecek sezonun nasıl şekilleneceğini iddia edenler, bir maçını bile izlemeden futbolcuyu kötüleyenler, oynadığı siktiri boktan oyunda karşılaşmadığı için bundan olmaz diyenler, bir takımın ligdeki sıralamasına bakarak oradan alınan futbolcuya laf edenler...

    ciddi anlamda son 2 aydır bıkkınlık ve sinir harbi yaşattırıyor. gündemdeki her topçunun başlığına üşüşüp "bizim yönetimin yeni uyutma taktiği, bunlar mümkünü yok alamaz, tanımıyorlardır bile" tarzında sadece kendi şımarıklığını ve yaramaz çocuk tavrını yansıtmak için yazılar yazılıyor. bir değil beş değil; her gün aynı negatiflik aynı saçmalıklar. anladık kardeşim derdini. yönetim başlığına yazdın mı ve biz de okuduk mu zaten bakış açını anlıyoruz. ne bir bilgi ne de bir yorum içermeyen düz yazılarla insanların gözlerine tecavüz etmeyin.

    bir de gazeteci ya da yorumcu başlıklarında yazılan büyük iftiralar... kendi düşüncesiyle en ufak bağdaşmayan bir demeç görülünce koca koca adamlara yönetimin maşası, yemlenen gibi ayıp şeyler yazılıyor. nereden biliyorsunuz abicim? nasıl bu kadar eminsiniz? 70 yaşını devirmiş levent tüzemen'in işi gücü yok dursun özbek mi yalayacak? ayıptır ya hu. bir kere bile oturup konuştunuz mu bu adamlarla? nasıl bu kadar bencil olabiliyorsunuz?

    velhasıl-ı kelam diyeceğim o ki eski ağır taşlar birer birer çekiliyor. meydan bu tip sadece kendi fikrine uyanlara sahip çıkan, uymayanlara iftira atan kişilere kalıyor. gün içinde girilen 500 entry varsa bana göre yüzde 80'ini boş beleş, ben dedim oldu, kaynaksız, sallamasyon yazılar.
App Store'dan indirin Google Play'den alın