• 3564
    rezalet bir idare sergileyen yönetimdir. ne idüğü belirsiz 2 oyuncuya (1’si resmileşti) 31 milyon euro para bağlandığı söyleniyor. umarım ilk divanda kendisiyle ilgili gen soru verilir.

    galatasaray’ın championship’te oynayan ve bize hava gibi su gibi lazım olan 8 pozisyonunda da oynamayan bir oyuncuya 20m euro hiçbir yönetim veremez. galatasaray böyle bir kulüp değil. her sene kesintisiz sadece tv yayın gelirinden 100m euro’ya yakın para girmiyor bu kulübün kasasına.

    eğer sen 20m euro veriyorsan, o oyuncu sabitzer, valverde ne bileyim laimer kalitesinde olmalı ve senin orta sahana seviye atlatmalıdır. biz bu takımın orta sahasına çağ atlatan torreira’ı 6 milyon euro’ya aldık. fernando’yu da 5-6 milyon euro’ya almıştık ve bu adamlar çok özel oyunculardı.

    peki gabriel sara kim? 1 kişi bile canlı 90 dakikasını izledi mi bu adamın bu kulüpte merak ediyorum? 25 yaşına kadar championship’ten çıkamamış, 1 kere bile brezilya milli takımı’na seçilmemiş (ki menajerlerin oyuncuları piyasa yapsın diye yalandan da olsa oyuncularını kadroya aldırıp en kötü 1-2 maç 3-5 dakika süre aldırdıkları bir yer brezilya milli takımı) bir oyuncuya galatasaray bu kadar para bağ-la-ya-maz.

    biz fulham değiliz, west ham ya da everton da değiliz, öyle bir paraya şampiyonlar ligi’nde torreira’nın yanında orta sahaya direkt bayrak dikecek adam almalıyız. yahu daha 10 gün önce bu arkadaş için telafuz edilen paranın yarısına tottenham’ın ve danimarka milli takımı’nın direkt oyuncusu hojbjerg marsilya’ya gitti. adamı delirtmeyin, eğer böyle bir transfere imza atıyorsanız ‘bi bu işi beceremiyoruz’ deyin, transferi derhal iptal ederek istifanızı verin, kulübün de parasını sokağa atmayın.
App Store'dan indirin Google Play'den alın