• 48818
    "beşiktaş taraftarları yarın için hazır. boğazın efendisi, atatürk stadına bir kez daha geliyor."

    "iyi bir kamp dönemi geçirdik. hocamız gerekli çalışmaları yaptıktan sonra ihtiyaçları bize bildirdi. gidecek oyuncularımız da var ki bu çok normal. bugün avrupa ve türkiye'deki pek çok kulübe baktığınızda altyapısından en çok oyuncu bulunduranın beşiktaş olduğunu görürsünüz. ben psg ziyareti yaptım biliyorsunuz. onlar da buradaki gençlerin farkındalar. beşiktaş bununla gurur duysun."

    "bugüne kadar transferde çok önemli çalışmalar yapıldı. arkadaşlarımız taraftarı heyecanlandıracak, takımı kuvvetlendirecek transferleri yaptılar."

    "bu takımın camiaya verdiği söz var. bu sözlerin arkasındayız. inşallah camiaya mahçup etmez bizi. tabii ki transfer devam edecek. scout ekibimiz çok ciddi çalışmalar yapıyor ve fred'le birlikte hüseyin bey'e sunuyorlar. burada hocanın kararları çok önemli. bugün bir transferimizin daha lisansı çıkacak inşallah. beşiktaş'ı çok isteyen oyuncular bizim için önemli."

    "hakemlerimizin bu maçta adil bir yönetim sergileyeceğinden şüphemiz yoktur. yeni federasyonun ilk sınavı olacak. iyi geçeceğine inanıyorum."

    kupa için prim verilecek mi sorusuna?

    "prim yarın kaptan ciro'ya söylenecek, o açıklayacak soyunma odasında."

    hasan arat
App Store'dan indirin Google Play'den alın