• 3547
    transfer yapamadıkları için paralı muhabirlerine transfer bütçesi şuydu, ondan gecikti gibi haberler yaptırarak beklentileri düşürmeye çalışan vizyonsuz yönetim. bu dakikadan sonra orta sahaya camavinga’yı da alsa bu yönetim yaptıkları ve duruşu nedeniyle kötü ve vizyonsuz bir yönetimdir.

    paralar nerede diye sormayacağım, onun hesabını vereceksiniz zaten, 20 milyon bütçen var sağ bek aldın diyelim. 2 yıldır en ihtiyacın olan mevkiye bir tane düzgün transfer yapıp noktalayacaksın transferi. kalecin stoper hattın, iyi kötü beklerin, kanatların, torreira’n, forvetin tamam. bir tane adam almayı, pardon alamamayı, transfer döneminde rakiplerin nasıl taklalar attığını görürken, sadece transfer bütçesi ile açıklayamazsın. insanın aklına mantığına yatmıyor zira. çıkın diyin ki erden timur bu işleri nasıl kıvırmış da becermiş, vizyon mizyon sunuyoruz diyip sıfır bonservisle ziyech, uyguna sanchez getiriyordu nasıl yapıyordu anlayamadık; amrabatla falan ön görüşmeleri de yapmıştı aslında ama sıf egomuzdan dolayı veto ettik, yetinmedik başarısız olduğu transferin sözleşme detaylarını da sızdırdık (bkz: tete) ; sonra gittik listeden rastgele oyunculara teklif yaptık ve hiçbir kulüp üslupsuzluğumuz ve vizyonsuzluğumuzdan dolayı suratımıza bile bakmadı, biz de deli divane o diyar senin bu diyar benim dolaşıyoruz diyin. diyin yani, olan bu; bütçemiz şöyleydi böyleydi diye kıvırmayın.
    deliricem.

    edit: eğer görüştüğün oyuncuları basın sizin iradeniz dışında açıkladığı için transfer süreci zarar görüyorsa çıkıp diyinki ali, veli sürece zarar vermiştir; bundan sonra tesislerden içeri giremeyecektir, akreditasyonları iptal edilmiştir. bunu yapamıyorsan da o zaman köstebek bizâtihi sizsiniz ve erden timur deyimiyle hainsiniz, kulübe zarar verdiğiniz için.

    edit: insanın canını acıtan şey 20 milyon bütçeyi erden timur a verseniz: sağ bek, orta sahayı halletmiş; şu zamanlarda emirhan ilkhan, uyguna yusuf yazıcı, berkay yılmaz, fırsat transferi falan tartışıyor olacağımızı bilmemiz. bir şeyler yolunda gitmese bile dürüstçe çıkıp böyle böyle oldu şundan olmadı diyeceğini bilmemiz. emin bayram’ı yaptığın gibi insanlara söz vererek peşkeş çekmeyeceğini bilmemiz. kimseyi savunmuyorum, kişilerin yaptıkları ve yapabilecekleri malumun ilanıdır.
App Store'dan indirin Google Play'den alın