resim
Yusuf Yazıcı
Takım:-
Mevki:On Numara
Yaş:27
Boy:1.84
Uyruk:Türkiye
  • 857
    verim almanın garanti olduğu topçunun bonservissiz gelme ihtimali şu piyasada zaten yok, zar atılıyor kimi zaman elmander performansı kimi zaman muğdat performansı alıyoruz. geçen yıl bonservissiz diye aldığımız zaha ve ziyech gibi kumaşı belli isimlerde bile ne sorunlar yaşadığımızı gördük. o yüzden transferi yorumlarken bence bunu göz önüne almak lazım, zaten zar atılacak bir futbolcu alacağız çünkü alternatife bonservis verecek durumumuz da yok olsa da o parayı orta sahaya harcamak daha mantıklı.

    burada yabancı sınırı da varken mecburen kulübeye yerli almak zorundayız. şimdi tam da yedeklerde yerlimizin olmadığı bölgede, yusuf kumaşında yaşı da henüz 27 olan yani bir türk hücum oyuncusunun olgunlaşma yaşlarında bir ismi uygun bir maaş ve bonservissiz şekilde almak nereden bakarsan bak alınabilecek ve daha önemlisi alınması gereken bir risktir. yusuf hantal deyip madrid deplasmanında kulübede sıraçhanları falan görürüz, 2 cezalı 3 sakata bakar.

    okan buruk gibi verim alabileceği oyuncudan maksimum alan, verim vermeyecek ismi de direk rotasyondan kesen bir hoca varken başımızda böyle rotasyon transferlerinde yangına hiç gerek yok hocaya güvenmek en iyisi.
App Store'dan indirin Google Play'den alın